Ανανεώστε το λιανικό σας

από τη Michelle Knowles
1 Ιουλίου 2020
Τα πράγματα σας είναι σκονισμένα, οι ετικέτες είναι λυγισμένες καθώς και τα μαλλιά σκυλιών είναι κολλημένα στις άκρες των αυτοκόλλητων κόστους. Τα προϊόντα σας μοιάζουν περισσότερο με μια πώληση γκαράζ αντί για μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική μέθοδο για την ενίσχυση της κατώτατης γραμμής σας.

Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι άλλα καταστήματα έχουν τη μαγική πινελιά με μια ακμάζουσα περιοχή λιανικής, ενώ η περιοχή λιανικής σας αφήνει λυπηρό. Η επιλογή των προϊόντων που θα προσφέρετε στον μπροστινό χώρο σας μπορεί να φαίνεται μυστηριώδη, ωστόσο με μια ερευνητική μελέτη Bit μπορείτε να εντοπίσετε ακριβώς τι θα αγοράσει οι πελάτες σας από εσάς, καθώς και πόσο συχνά.

Όλα τα σαλόνια έχουν πολλά κοινά πράγματα, ωστόσο όλα έχουν και τις διαφορές τους. Τα δημογραφικά στοιχεία διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του τι να πουλήσουν. Μια εξαιρετική μέθοδος για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τι να έχετε στον μπροστινό χώρο σας είναι μόνο για να δημοσκοπήσετε τους πελάτες σας. Πελάτες όπως αυτό πιστεύετε για το πώς ακριβώς να κάνουν τη ζωή τους πιο πρακτική, καθώς και οι περισσότεροι θα απαντήσουν με χαρά μερικές ανησυχίες για το τι θα ήθελαν να προσφέρουν στο κατάστημά σας. Ομοίως, η κατανόηση των τεράστιων καταστημάτων αλυσίδας είναι γύρω σας καθώς και τα γειτονικά σαλόνια που πωλούν μπορεί να είναι συνήθως μια μεγάλη μέθοδος για να καταλάβετε ποια προϊόντα πρέπει να αποφύγετε, εκτός από τα προϊόντα που μπορούν να είναι μοναδικά δικά σας.

Παιχνίδια

Τα παιχνίδια μπορεί να είναι διασκεδαστικά αντικείμενα, καθώς και να βλέπετε ένα κατοικίδιο ζώο να ενθουσιαστούν για ένα νέο παιχνίδι είναι πάντα ενθουσιώδες. Αλλά, αν πουλάτε τα ίδια προϊόντα που μπορούν να ανακαλυφθούν στα τεράστια καταστήματα κουτιών, γιατί οι πελάτες σας θα κάνουν ένα ειδικό ταξίδι για να αγοράσουν αυτό το προϊόν από εσάς; Βεβαιωθείτε ότι τα παιχνίδια που προσφέρετε είναι μοναδικά καθώς και κάτι που οι πελάτες δεν μπορούν εύκολα να ανακαλύψουν κάπου αλλού.

Φαγητό

Το φαγητό μπορεί να είναι μια εξαιρετικά προσοδοφόρα μέθοδος για τη διεύρυνση της λίστας προϊόντων σας. Ωστόσο, υπάρχουν πλεονεκτήματα καθώς και μειονεκτήματα για την πώληση τροφών για κατοικίδια ζώα. Οι επαγγελματίες είναι ότι οι πελάτες σας μπορούν να έρθουν σε εσάς για κάτι περισσότερο από την περιποίηση, καθώς θα σας σεβαστούν ως επαγγελματία κατοικίδιων ζώων για να υποδείξετε τις πιο υγιεινές επιλογές τροφίμων για το κατοικίδιο ζώο τους. Όμως, τα μειονεκτήματα είναι, πρέπει να παρακολουθείτε για ημερομηνίες λήξης, οι ίδιες οι τσάντες τροφίμων χρειάζονται πολύ πολύτιμη περιοχή δαπέδου στο κατάστημά σας, καθώς και χρόνους αποστολής καθώς και παραγγελία πρέπει να είναι κάτω σε μια ακριβή επιστήμη, ώστε να μην don Δεν αφήνετε τους πελάτες σας να αναζητούν άλλες πηγές όταν το φαγητό που αγοράζουν από εσάς είναι εκτός αποθέματος.
Διαφημίσεις

Είδη ένδυσης

Τα ενδύματα κατοικίδιων ζώων είναι επίσης μια πραγματικά διασκεδαστική μέθοδος για να “ντύσετε” τα ράφια σας. Τόσοι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν προϊόντα ενδυμάτων για τα κατοικίδια ζώα τους από ό, τι χρησιμοποίησαν, καθώς και με λίγο χρόνο που ξοδεύει περιήγηση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικά ενδύματα που κανείς άλλος δεν φέρει. Να είστε έτοιμοι για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν ό, τι πριν αγοράσουν. Πολλές φορές μπορεί να σκουπίζει την οθόνη σας καθώς και το έδαφος περισσότερα ενδύματα από ό, τι αγοράζεται.

Λιχουδιές

Οι απολαύσεις είναι μια θαυμάσια μέθοδος για την ενίσχυση των πωλήσεών σας. Υπάρχουν ακόμη και σαλόνια που έχουν ένα εκτεταμένο “μπαρ μπισκότο” με όλα τα καινοτόμα στυλ καθώς και τις γεύσεις. Εάν παραγγείλετε τις απολαύσεις σας, φέρνει τους ίδιους κινδύνους με τα τρόφιμα. Όπως και αν τα φτιάχνετε, θα θέλατε να τα φτιάξετε ή απλά να γίνει μια αγγαρεία.

Σαμπουάν, μαλακτικό καθώς και προϊόντα φροντίδας δέρματος και παλτών

Η προσφορά των ίδιων προϊόντων που χρησιμοποιείτε στο σαλόνι σας μπορεί να παράγει μια απρόσκοπτη ιστορία για τους πελάτες σας, καθώς και να τα δεσμεύσει με εσάς καθώς και τις ειδικές σας υπηρεσίες. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να είναι ένα πόδι απορροφάται, καθαριστικό αυτί, καθαριστικό ματιών, κρέμα για μύτες, ορυκτό σπρέι για κατοικίδια ζώα με αλλεργίες … πραγματικά, ο ουρανός είναι το όριο σε αυτή την περιοχή.

Οι χτένες καθώς και οι βούρτσες που είναι βολικές στον μπροστινό χώρο μπορεί να σημαίνουν τον κόσμο σε έναν πελάτη που του αρέσει να primp το κατοικίδιο ζώο τους στο σπίτι. Πρόκειται επίσης για μια εξαιρετική μέθοδο για να ανοίξετε μια συνομιλία με έναν πελάτη που πραγματικά χρειάζεται βοήθεια με το βούρτσισμα καθώς και τη διατήρηση του κατοικίδιου ζώου τους και καθαρό ανάμεσα στους γαμπρούς.

Βιοτεχνικός ή τοπικά κατασκευασμένος

Το πρότυπο των προϊόντων που είναι προσαρμοσμένα είναι μοντέρνα και επιθυμητά. Έχετε μια πελατεία που θα αγοράσει ακαδημαϊκά παιχνίδια για το κατοικίδιο ζώο τους; Μπότες για πεζοπορία; Κούπες καφέ; Χειροποίητα πορτρέτα ή χειροποίητα πουλόβερ; Οι περισσότεροι πελάτες, όπως και η υποστήριξη άλλων περιφερειακών μικρών επιχειρήσεων, οπότε φέρνετε κάθε είδους προϊόντα που σχετίζονται με κατοικίδια που μπορούν να προέρχονται από τοπικά είναι μια εξαιρετική πώληση. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να είναι εξαιρετικά μοναδικά καθώς και να ασχοληθούν με τα μάτια, ωστόσο βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας πραγματικά σκάβουν τα πράγματα σας – και αν δεν το αγοράζουν, να το ξεφορτωθούν!

Ξεκινώντας με το λιανικό εμπόριο είναι τόσο απλή όσο η ανακάλυψη ενός ή δύο πραγμάτων που πραγματικά σας αρέσουν οι πελάτες σας, καθώς πρέπει να αποκαταστήσετε συχνά. Προσθέστε μόνο ένα ή δύο προϊόντα κάθε φορά για να βεβαιωθείτε ότι δεν σπαταλάτε τα χρήματά σας σε πράγματα που δεν κινούνται πραγματικά. Εάν πωλείτε επί του παρόντος λιανικό εμπόριο καθώς και τα ράφια σας δεν σας δείχνουν κανένα είδος αγάπης, παραβλέψτε το προϊόν σας που καταγράφει μέχρι τα μόνα πράγματα που απομένουν είναι αυτά που είναι μετακινούμενοι. Επίσης, δεν μπορώ να τονίσω επαρκή ώστε τα ίδια τα προϊόντα να εμφανίζονται με μέθοδο για να υποκινήσουνnull