Η κατοχή ενός μείγματος Shih Tzu Pitbull: Pro και τα μειονεκτήματα του Pitshihs

Shih Tzu Pitbull Mixes (ή pitshihs) παίρνουν μεγάλη αναγνώριση σε όλο τον κόσμο λόγω του απίστευτου γενετικού μακιγιάζ τους.

Το Athletic Pitbull και το Smooth Shih Tzu είναι και οι δύο αγαπημένες φυλές συντροφιάς. Είναι crossbred για να αναμειγνύουν τα χαριτωμένα χαρακτηριστικά στο Shih Tzu με εκείνα του Shih Tzu και την αρρενωπότητα του Pitbull.

Δεν είναι μυστικό ότι είναι αλήθεια ότι ο Shih Tzu Pitbull είναι ένα μοναδικό crossbreed. Το Shih Tzu Pitbull Mix είναι ένα εξαιρετικό crossbreed, αλλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να είστε γονέας για αυτό το σταυρό;

Προκειμένου να σας κρατήσουμε στο σωστό δρόμο εδώ είναι τα καλύτερα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ύπαρξης μίγματος Shih Tzu Pitbull.

Μείγμα Shih Tzu Pitbull

Συζητάτε ανάμεσα σε ένα ενεργό και αγαπητό σκυλί ή μια χαριτωμένη, χνουδωτή μπάλα που αγαπά να ξαπλώνει στον καναπέ σας; Στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε το πιο επιθυμητό και οι δύο αγοράζοντας τον εαυτό σας ένα shih tzu pitbull μίγμα.

Το μίγμα Shih Tzu Pitbull είναι μια φυλή σκύλου σχεδιασμένη από έναν σχεδιαστή που αναπτύχθηκε με τη διέλευση με το Royal Shih Tzu με τον πιστό αμερικανικό pit bull terrier.

Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία του SHIH TZU PITBULL MIX ήταν να δημιουργήσετε ένα σκυλί με τη δύναμη και τον αθλητισμό του Pitbull καθώς και τα χνουδωτά και χαριτωμένα χαρακτηριστικά στο Shih Tzu. Shih Tzu.

Είναι αλήθεια ότι το μίγμα Shih Tzu Pitbull είναι ένα απίστευτο σύντροφο, αλλά τι ακριβώς απαιτεί για να διατηρήσει αυτή τη φυλή;

Εδώ, θα συζητήσουμε όλα όσα πρέπει να μάθετε σχετικά με τον τρόπο αύξησης του μίγματος Shih Tzu Pitbull, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων τρόπων φροντίδας για τις ανάγκες τους, του είδους της περιποίησης που χρειάζονται και των αναγκών τους για τους κινδύνους άσκησης και υγείας και πολλά άλλα. Πριν από αυτό πρέπει να γνωρίζουμε πόσο μεγάλα μεγαλώνουν τα σκυλιά όταν είναι πλήρως ώριμα.

Πλεονεκτήματα του Shih Tzu Pitbull Mix

Πανέμορφα φυσικά χαρακτηριστικά

Τα pitshihs είναι αξιολάτρευτα σκυλιά που αθλούνται μια κομψή εμφάνιση ενός μικρού λιονταριού, με πανέμορφα μακριά μαλλιά. Για να ξεκινήσει, αυτή η φυλή είναι το αποτέλεσμα της διέλευσης ενός αναμεμειγμένου shih tzu με ένα καθαρόαιμο αμερικανικό pit bull terrier.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για την προέλευση του Shih Tzu, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ήταν ως σύντροφος στην Κίνα και το όνομα είναι μια αναφορά στο “Little Lion”.

Από την άλλη πλευρά, ο Pitbull προέρχεται από την Αγγλία, την Ιρλανδία και τη Σκωτία και αποτελούσε μέρος των προηγούμενων πολιτισμών σε αυτές τις περιοχές.

Το παρελθόν στην άκρη, εδώ είναι τα φυσικά χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι που κατέχουν αυτό το μείγμα θεωρούν ελκυστικό:

Ύψος 10-25 ίντσες

Βάρος: 15-30 λίβρες

Χρώματα: Μεταβλητή μεταξύ κίτρινου, καφέ, μαύρου και καφέ σοκολάτας. Βασίζεται στη σκιά των γονέων.

Πρόσωπο: συνήθως προτιμά το shih tzu

Γούνα: μαλακό και μαλακό (επειδή είναι αποτέλεσμα των γονιδίων shih tzu αλλά δεν ρέει και πολύ καιρό από το pitbull έχει ένα σύντομο παλτό)

2. Ευχάριστες ιδιοσυγκρασίες

Οι Pitbulls είναι διάσημοι για την αγάπη και την πίστη τους για τα παιδιά. Είναι επίσης ενθουσιώδεις και έτοιμοι να κάνουν το καλύτερό τους.

Ο Shih Tzus, από την άλλη πλευρά, είναι κοινωνικά και φυσικά στοργικά. Αλλά δεν είναι τόσο αυτάρκεις όσο οι Pitbulls και προτιμούν να αγαπούν.

Με την αγάπη των ιδιοκτητών τους, το Shih Tzu Pitbull Cross είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα κατοικίδιο που αγαπά την οικογένεια με μια καταπληκτική ιδιοσυγκρασία. Είναι μια καταπληκτική εφαρμογή σε οποιοδήποτε περιβάλλον στο σπίτι, ιδιαίτερα όταν είναι καλά κοινωνικοποιημένο.

3. Δεν χρειάζεστε έντονη άσκηση

Εάν δεν είστε σε θέση να κάνετε χρόνο για να πάτε για μεγάλους περιπάτους μαζί με το κατοικίδιο ζώο σας, το Shih Tzu Pitbull Cross θα μπορούσε να είναι το βέλτιστο κατοικίδιο ζώο για εσάς, καθώς δεν απαιτούν μια καταπληκτική κίνηση. Μια μέτρια βόλτα κάθε μέρα θα αρκεί για να διατηρήσει αυτό το κουτάβι περιεχόμενο.

4. μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Η διάρκεια ζωής του Pitbulls είναι ο Pitbull είναι μεταξύ 8-14 ετών και αυτή του Shih Tzu είναι μεταξύ 10 και 16 ετών. Μπορεί να πιστεύετε ότι το διάστημα του Pitbull Shih Tzu Mix θα πρέπει επίσης να εμπίπτει στις περιοχές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει, αφού οι μικρότερες μικτές φυλές είναι γενικά μια μέση μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους γονείς τους.

Αλλά, πρέπει να γνωρίζετε ότι η διάρκεια ζωής ενός σκύλου θα καθοριστεί από τη συμβατική ζωή που εκτίθεται. Ένα σκυλί που πάσχει από ασθένεια μεσοσπονδύλιου δίσκου, για παράδειγμα, μπορεί να ζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά θα είναι σε πολύ πόνο.

5. Οι pitshihs είναι έξυπνοι και κατανοούν νέες εντολές πολύ γρήγορα. Ως εκ τούτου, η εκπαίδευση του κατοικίδιου ζώου σας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της τουαλέτας και να καθίσετε ή να παραμείνετε και να μην πάρετε φαγητό από το πάγκο δεν θα είναι δύσκολο.

6. Δεδομένου ότι τα pitbulls θεωρούνται ανεξάρτητες φυλές, τα μίγματα Pitbull Shih Tzu τείνουν να είναι αρκετά ανεξάρτητα.

Μειονεκτήματα του shih tzu pitbull mix

1. Θέματα για την υγεία

Τα μείγματα με επίπεδες εμφανίσεις του Shi Tzu ενδέχεται να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να γίνουν brachycephalic. Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να κολυμπήσουν καθώς είναι πιο πιθανό να πνίξουν. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπνοής.

Η πλειοψηφία των σταυρών Shih Tzu είναι επίσης ευάλωτη σε πολυάριθμα οδοντιατρικά ζητήματα λόγω των κρανίων τους να είναι μικρά και το γεγονός ότι είναι υπερπληθυσμένα.

Τα πόδια του Shih Tzu που μειώνονται μπορεί να αποτελούν αιτία διαρθρωτικών προβλημάτων υγείας, όπως η δυσπλασία του αγκώνα και του ισχίου, καθώς και ο σοβαρός πόνος στην άρθρωση και στην πλάτη.

Σημείωση: AlthougH Το μίγμα Shih Tzu μπορεί να υποφέρει από αυτά τα ζητήματα που διασχίζουν τις φυλές μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση αυτών των ζητημάτων ουσιαστικά.

2. Περισσότερη περιποίηση

Τα παλτά του Shih Tzu μπορεί να είναι κάπως πιο δύσκολο να διατηρηθούν καθαρά σε σύγκριση με τα παλτά των παλτών του Pitbull.

Pitbull λόγω του μήκους και του μεταξιού τους. Εάν το σκυλί σας έχει διαμορφωθεί μετά από έναν γονέα shih tzu το πιο πιθανό, θα χρειαστούν πολλά περιποίηση.

3. πιο δύσκολο για σπασμό

Σε γενικές γραμμές, οι μικρότερες φυλές σκυλιών όπως οι σταυροί Shih Tzu τείνουν να είναι λίγο επιθετικές και δύσκολο να σπάσουν.

Εάν το σκυλί σας δεν είναι ασήμαντο εκπαιδευμένο σωστά, είναι δυνατόν να περιορίσετε την πρόσβασή του σε ορισμένες περιοχές του σπιτιού ή να καλύψετε καθίσματα και περιοχές με χαλιά.

4. Η κατάρτιση θα μπορούσε να είναι απαραίτητη για να τα καταστήσουν λιγότερο επιθετικά

Να γνωρίζετε ότι οι Pitbulls είναι επικίνδυνες φυλές λόγω των σαγονιών τους που είναι δυνατά. Διαθέτουν επίσης ένα χαρακτηριστικό “gameness και είναι πιο πιθανό να προστατεύσουν ή να κυνηγήσουν αντικείμενα μέσα στο σπίτι σας.

Μπορεί να χρειαστεί να βελτιώσετε το μείγμα κατάρτισης για να μειώσετε την πιθανότητα τραυματισμών, ιδιαίτερα σε περίπτωση που η κοινωνικοποίηση δεν έχει γίνει με τρόπο ασφαλή.

5. Δεδομένου ότι θα μπορούσαν να έχουν προβλήματα αναπνοής, οι pitshihs δεν ανεχτούν υπερβολική ποσότητα θερμότητας και υγρασίας.

Φροντίζοντας ένα μείγμα shih tzu pitbull

Όταν ψάχνετε για το τέλειο pitbull shih tzu mixed κουτάβι αποχωρήστε από τα κουτάβια ή τα καταστήματα κατοικίδιων ζώων όπου παράγονται τα κουτάβια σε μαζικές ποσότητες.

Τα κουτάβια από αυτά τα καταστήματα θα μπορούσαν να έχουν ζητήματα υγείας ή συμπεριφοράς λόγω του γεγονότος ότι είναι φυλής με τρόπο που δεν είναι υπεύθυνος και συνήθως διατηρείται σε ένα σκληρό περιβάλλον.

Τα μίγματα Shih Tzu μπορεί να έχουν προβλήματα αναπνοής, οπότε θα πρέπει να αποφύγετε να φοράτε λουριά στο λαιμό πάνω τους. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε ιμάντες που ταιριάζουν σε όλο το σώμα σας για να μειώσετε το άγχος.

Επειδή οι σταυροί pitbull shih tzu έχουν μια στοργική προσωπικότητα, μπορεί να απαιτούν μεγάλη προσοχή και αγάπη. Ως εκ τούτου, θα πρέπει πάντα να κάνετε το χρόνο να καλλιεργήσετε το κατοικίδιο ζώο σας όταν αποφασίσετε να γίνετε γονέας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει μερικά στοιχεία για να δώσετε στον ιδιοκτήτη του σταυρού Shih Tzu ως χειρονομία ευγνωμοσύνης για το μέρος που παίζει ο σκύλος στην καθημερινή σας ζωή.

Εδώ είναι μερικές καταπληκτικές ιδέες 15 από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να αγοράσετε για το shih tzu (ή shih tzu ιδιοκτήτης)

Θα πρέπει να βουρτσίζετε το pitshih σας δύο φορές κάθε εβδομάδα για να κρατήσετε τα χαλαρά μαλλιά σας κάτω από τον έλεγχο. Το σκυλί που αγαπάτε θα απαιτήσει επίσης κάθε τόσο ένα μπάνιο χρησιμοποιώντας καλό σαμπουάν για τα σκυλιά για να κρατήσει το παλτό τους κοιτάζοντας το καλύτερό του.

Ορισμένα pitshihs έχουν μια καταπληκτική πιθανότητα στόχου ή μάσημα αντικείμενα γύρω τους. Είναι δυνατόν να καταπολεμήσουμε αυτό παίζοντας αλιεύματα με λιχουδιές ή δίνοντας το σκυλί μασώμενα παιχνίδια.

Η κολύμβηση είναι ένα όχι-όχι στην περίπτωση της φυλής Pitbull Shih Tzu, αφού το σχήμα του προσώπου του μπορεί να τον εμποδίσει από το κολύμπι σωστά.

Το πιο συνηθισμένο μέρος που το σκυλί σας μπορεί να είναι σε θέση να κρεμάσει όταν δεν είστε στο σπίτι ή να έχετε επισκέπτες είναι το κλουβί. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε ποιοτικά κιβώτια σκυλιών για το pitshih σας.

Δεδομένου ότι τα μίγματα Shih Tzu είναι επιρρεπή σε οδοντικά προβλήματα και οδοντικά ζητήματα, συνιστάται να αναλάβει δράσεις οδοντικής υγιεινής στον σταυρό Pitbull Shih Tzu για να μειωθεί η πιθανότητα ανάπτυξης αποσύνθεσης. Βουρτσίστε τα δόντια του σκύλου σας χρησιμοποιώντας οδοντόκρεμα και βούρτσα ή αγοράστε τις μερικές οδοντικές λιχουδιές του.

Οι σπονδυλικές στήλες του Pitshihs είναι συνήθως πολύ καιρό για να προσφέρουν επαρκή υποστήριξη για τα πόδια τους. Έτσι, είναι καλύτερο να αποφύγετε έντονες ασκήσεις για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα ανάπτυξης προβλημάτων πόνου στην πλάτη ή πιο σοβαρά ζητήματα όπως η παράλυση.

Μείγμα Shih Tzu Pitbull

Συζητάτε ανάμεσα σε ένα ενεργητικό και αξιόπιστο κατοικίδιο ζώο ή μια χαριτωμένη χνουδωτή μπάλα που η αγαπημένη δραστηριότητα βρίσκεται στην αγκαλιά σας; Στη συνέχεια, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο και τα δύο αγοράζοντας τον εαυτό σας ένα μίγμα Shih Tzu Pitbull.

Το μίγμα Shih Tzu Pitbull είναι μια καινοτόμος φυλή υβριδικών σκύλων που αναπτύχθηκε με τη διέλευση ενός πλούσιου shih tzu με τον πιστό αμερικανικό pit bull terrier.

Το κίνητρο πίσω από τη δημιουργία του SHIH TZU Pitbull Mix ήταν να δημιουργήσει ένα σκυλί που είχε τη δύναμη και τον αθλητισμό του Pitbull και τα μαλακά και μαλακά χαρακτηριστικά που είναι χαρακτηριστικά του Shih Tzu. Shih Tzu.

Ένα μίγμα Shih Tzu Pitbull είναι ένα απίστευτο συντρόφιο σκύλο, ωστόσο, τι είναι αυτό που θα χρειαστεί για να διατηρήσει αυτή τη φυλή;

Εδώ, θα συζητήσουμε όλα όσα πρέπει να μάθετε σχετικά με τον τρόπο αύξησης του μίγματος Shih Tzu Pitbull, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων τρόπων για να φροντίσετε τις ανάγκες τους, τον τύπο περιποίησης που χρειάζονται και τις ανάγκες τους για άσκηση καθώς και κινδύνους για την υγεία και πολλά άλλα.

Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να γνωρίζουμε πόσο μεγάλα μεγαλώνουν τα σκυλιά όταν είναι ώριμα.

Πόσο μεγάλο θα πάρει ένα μείγμα shih tzu pitbull;

Το μέγεθος του shih tzu και pitbull μίγμα επίσης γνωστό ως pitshih, βρίσκεται ανάμεσα στο μεσαίου μεγέθους αμερικανικό pit bull terrier και το μικρό shih tzu.

Εάν είναι πλήρως ωριμάσει και ωριμάσει, το μίγμα Shih Tzu Pitbull θα είναι οπουδήποτε από 10-25 ίντσες. Παρόμοια με αυτό το βάρος του μίγματος Shih Tzu Pitbull θα ζυγίσει μεταξύ 15 και 30 κιλών.

Εμφάνιση

Αυτό το μίγμα Shih Tzu Pitbull είναι σχετικά νέο στη φυλή, οπότε είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με οποιοδήποτε βαθμό ακρίβειας πώς το SHIH TZU PITBULL MIX WIL WILεμφανίζομαι.

Ωστόσο, μπορείτε να προβλέψετε ότι η εμφάνιση του κουταβιού είναι κάπου μεταξύ των γονέων.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ωστόσο, τα μίγματα Shih Tzu Pitbull θα τελειώνουν στην κληρονομιά του πιο επιμήκης προσώπου του Shih Tzu.

Παρόλο που αυτό δίνει αυτό το shih tzu pitbull μίγμα μια ελκυστική εμφάνιση, τους βάζει σε ευκαιρία να αναπτύξουν αναπνευστικές ασθένειες που είναι χαρακτηριστικές για φυλές που είναι βραχικεφαλικές.

Παλτό

Τα παλτά των φυλών που είναι γονείς είναι εντελώς αντίθετα. Για παράδειγμα, το shih tzu έχει ένα πυκνό διπλό παλτό, με μεταξένια και μακριά μαλλιά και είναι το αμερικανικό pitbull terrier έχει ένα μεσαίο παλτό, με πολύ σύντομη γούνα.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, τα μίγματα Shih Tzu Pitbull είναι πιθανό να έχουν μικρότερο μαλλιά παλτό, σε συνδυασμό με την μεταξένια υφή του Shihtzu.

Οι γονικές φυλές είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα. Επομένως, ένα μίγμα Shih Tzu Pitbull θα μπορούσε να περιλαμβάνει μαύρο, καφέ λευκό, κόκκινο και σοκολάτα, καθώς και κίτρινο, brindle ή οποιοδήποτε συνδυασμό με αυτές τις αποχρώσεις.

Πόσο καιρό ζουν ο Shih Tzu Pitbull;

Ένα τυπικό αμερικανικό τεριέ Pitbull έχει διάρκεια 8 έως 15 ετών. Το Shih Tzu ζει για περίπου 10-16 χρόνια.

Έτσι, μπορείτε να περιμένετε ότι το μίγμα SHIH TZU Pitbull θα είναι περίπου 10 έως 15 χρόνια. Η επιβεβαίωση του shih tzu pitbull αναμίξτε ένα εξαιρετικό επίπεδο φροντίδας θα διαρκέσει μακράς διαδρομής για την επέκταση της διάρκειας ζωής τους.

Η πλειοψηφία των διασταυρώσεων θεωρείται πιο υγιεινή από τους καθαρόαιμους χάρη σε ένα φαινόμενο που ονομάζεται Hybrid Vigor. Το μίγμα Shih Tzu Pitbull είναι το ίδιο.

Ακόμη και με το πλεονέκτημα της υβριδικής σφριγηλότητας, το pitshih σας μπορεί να κληρονομήσει ορισμένα προβλήματα υγείας των φυλών που είναι οι γονείς του.

Ορισμένα προβλήματα υγείας που βρίσκονται συνήθως στα μίγματα Shih Tzu Pitbull περιλαμβάνουν…

Σύνδρομο αεραγωγού βραχικεφαλικού αεραγωγού

Το Shih Tzus είναι μια φυλή που είναι βραχικεφαλική αν το pitshih κληρονομεί το επίπεδη όψη του shih-tzu, θα μπορούσε να τους κάνει πιο ευαίσθητους να αναπτύξουν σύνδρομο brachycephalic αεραγωγών.

Ο λόγος για αυτό είναι η παρεμπόδιση των αεραγωγών που προκαλούνται από το μικρότερο ρύγχος. Αυτό μπορεί να δυσχεράνει τα σκυλιά που πάσχουν από αυτές τις συνθήκες να αναπνέουν κανονικά.

Οδοντικά ζητήματα

Τα μίγματα Shih Tzu Pitbull διατρέχουν επίσης υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης ποικίλων οδοντικών προβλημάτων. Πολλά μίγματα shih tzu pitbull έχουν υπερπληθυσμένα δόντια λόγω του ότι τα κρανία τους είναι μικρά. Ο αυξημένος υπερπληθυσμός αυξάνει επίσης την πιθανότητα ανάπτυξης οδοντικών ζητημάτων.

Κοινά ζητήματα

Τα μίγματα Shih Tzu Pitbull διατρέχουν επίσης υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης ποικίλων διαρθρωτικών προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της δυσπλασίας του αγκώνα, των γοφών και των προβλημάτων μεσοσπονδύλιου δίσκου και της νόσου του μεσοσπονδύλου δίσκου, και οι δύο θα μπορούσαν να προκαλέσουν πόνο για το σκυλί σας.

Πώς να φροντίσετε τα μίγματα shih tzu pitbull;

Διαιτητικές απαιτήσεις

Το SHIH TZU PITBULL MIX θα απαιτήσει 2 έως 3 φλιτζάνια φαγητό κάθε μέρα, με βάση το μέγεθος του σκύλου τους. Για τα κουτάβια, τα τρόφιμα πρέπει να χωριστούν σε τέσσερα γεύματα. Οι ενήλικες μπορούν να σερβίρουν δύο γεύματα κάθε μέρα.

Τι χρειάζεστε για να τροφοδοτήσετε με το μίγμα shih tzu pitbull; Η πιο θρεπτική τροφή για σκύλους για το μίγμα Shih Tzu Pitbull είναι η τροφή για σκύλους κατοικίδιων ζώων.

Προτείνουμε την πλάκα κατοικίδιων ζώων για τρεις λόγους. Το πρώτο είναι ότι τα τρόφιμα που εξυπηρετούν παράγονται με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούνται σε ανθρώπινα τρόφιμα. Επιπλέον, οι συνταγές σχεδιάζονται από πιστοποιημένο διατροφολόγο κατοικίδιων ζώων.

Υπάρχουν τέσσερις συνταγές για να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις του σκύλου σας. Συνιστούμε επίσης να δώσετε στο σκυλί σας πολυβιταμίνες για να ενισχύσει τη διατροφή τους.

Αφού παρατηρήσουμε πώς τα μίγματα Shih Tzu Pitbull είναι ευαίσθητα σε αναπτυσσόμενα οδοντιατρικά προβλήματα και οδοντιατρικά ζητήματα, προτείνουμε να επενδύσουμε σε συμπληρώματα νερού που σχετίζονται με οδοντιατρικά.

Προσθέστε αυτά τα συστατικά στο πόσιμο νερό του σκύλου σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε αυτά τα οδοντικά προβλήματα.

Απαιτήσεις άσκησης

Τα μίγματα Shih Tzu Pitbull θα απαιτήσουν κάθε μέρα μεταξύ 30 και 60 λεπτών σωματικής δραστηριότητας, με βάση το μέγεθος της φυλής τους. Προσέξτε να μην κάνετε την προπόνησή σας πολύ δύσκολη. Μια επίπονη προπόνηση μπορεί γρήγορα να αυξήσει την πιθανότητα τραυματισμών κοινών και πίσω.

Λόγω των βραχικεφαλικών χαρακτηριστικών τους που έχουν, είναι καλύτερο να μην παίξετε με το shih