Τα οφέλη μιας δίαιτας ακατέργαστων τροφίμων χωρίς την ταλαιπωρία

AddThis Sharing ButtonsShare στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore

Αν και όλοι δεν συμφωνούν με την έννοια της διατροφής μιας δίαιτας ακατέργαστων τροφίμων στο κατοικίδιο ζώο τους, η δημοτικότητα των δίαιτων πρώτων τροφίμων αυξάνεται σίγουρα. Οι υποστηρικτές θεωρούν ότι μια δίαιτα υψηλής ποιότητας πρώτης διατροφής μιμείται περισσότερο τι θα έτρωγαν οι άγριοι πρόγονοί του σκύλου σας στην άγρια ​​φύση. Αυτός ο τύπος διατροφής είναι συνήθως φρέσκος, απαλλαγμένος από κόκκους και πληρωτικά και είναι θρεπτικά πυκνά. Πολλοί γονείς κατοικίδιων ζώων παρατηρούν ότι το σκυλί τους έχει καθαρότερα δόντια, ένα λαμπερό παλτό και υγιές δέρμα, περισσότερη ενέργεια και μικρότερα, λιγότερο δύσοσμα σκαμνιά μετά τη μετάβαση σε μια δίαιτα πρώτης διατροφής.

Οι δίαιτες ακατέργαστων τροφίμων για κατοικίδια ζώα έρχονται σε πολλές μορφές που μπορούν να κυμαίνονται από σπιτικά γεύματα που παρασκευάζονται φρέσκα κάθε μέρα για να προσδοκούν κατεψυγμένα γεύματα, όπως η ποικιλία της φύσης ενστικτώδη παγωμένη δίαιτα. Στην πραγματικότητα, ένα από τα μειονεκτήματα που κρατούν μερικούς γονείς κατοικίδιων ζώων από τη μετάβαση σε μια δίαιτα για τα πρώτα τρόφιμα είναι η ταλαιπωρία, είτε ο χρόνος που χρειάζεται για να ψωνίσετε και να προετοιμαστείτε, να εντοπίσετε μια κοντινή πηγή για την αγορά παγωμένων ωμών τροφίμων ή απλά να βρείτε το χώρο για να Αποθηκεύστε τα φρέσκα ή τσάντες κατεψυγμένων ωμών τροφίμων.

Μια άλλη επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι μια δίαιτα ακατέργαστων τροφίμων σε λοξή μορφή. Αυτό επιτρέπει στο κατοικίδιο ζώο σας να πάρει τα οφέλη που σχετίζονται με μια δίαιτα Raw Food, αλλά σε μια βολική μορφή που είναι εύκολο να αγοράσει, να αποθηκεύσει και να εξυπηρετήσει. Τώρα διαθέσιμο στο PetMeds, το Stella & Chewy’s Freeze Dried Dinner είναι ένα φυσικό, υγιεινό ωμό φαγητό που είναι ελάχιστα επεξεργασμένο και γίνεται χωρίς κόκκους ή πληρωτικά, ορμόνες, τεχνητά συστατικά, ζάχαρη ή αλάτι. Απλά αποθηκεύστε την τσάντα σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος και επανυδατώστε προσθέτοντας ζεστό νερό πριν από το σερβίρισμα. Διατίθεται σε πέντε διαφορετικές γεύσεις: το σούπερ βόειο κρέας της Stella, το Chicker’s Chicken, το Duck Duck Goose, το Dandy Lamb και το Surf n ‘Turf.