Κάντε μια προσεκτική επιλογή για να είστε υγιείς

με την εποχή της γρίπης, ή, εάν πρέπει να πιστέψουμε οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ήδη σε πλήρη εξέλιξη, όλοι αναζητούμε μεθόδους για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να παραμείνουμε υγιείς. Κανείς δεν επιθυμεί να πιάσει την επίφοβη γρίπη. Ακόμη και ένα κρύο μπορεί να μας βάλει επίπεδη για λίγες μέρες, ή τουλάχιστον, μας κάνει άθλια. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν κάνει καλή δουλειά για να μας κάνουν να φοβόμαστε την τελευταία απειλή αυτής της σεζόν, τη γρίπη των χοίρων (διαβάστε τη θέση μου φοβισμένη τη γρίπη των χοίρων; Μην είστε. Για τη λαβή μου πώς να μην παγιδευτείτε στη σκέψη που βασίζεται στο φόβο Αυτό το θέμα). Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για να παραμείνουμε υγιείς;

Σε φυσικό επίπεδο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μεθόδους για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου:

Μην αφήσετε τον κρύο καιρό να σας εμποδίσει να πάρετε την άσκησή σας. Μόλις 30 λεπτά την ημέρα της αερόβιας άσκησης μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα υγιές.

Πλύνετε συχνά τα χέρια σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι τίποτα δεν εμποδίζει το κρύο καλύτερο από το ολοκληρωμένο και συχνό πλύσιμο στο χέρι. Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε σε μια βρύση, χρησιμοποιήστε αντι-βακτηριακό πήκτωμα ή μαντηλάκια.

Περιορίστε την πρόσληψη ζάχαρης και με υψηλά επεξεργασμένα τρόφιμα – και οι δύο έχουν αποδειχθεί ότι πιέζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πάρτε μια καλή καθημερινή πολυ-βιταμίνη. Κάνετε την έρευνά σας και βεβαιωθείτε ότι η μάρκα που παίρνετε έχει καλή βιο-διαθεσιμότητα. Τα περισσότερα από τα εμπορικά σήματα δεν το κάνουν.

Πάρτε επιπλέον βιταμίνη C. Παίρνω 1000 mg την ημέρα, και αν είμαι γύρω από οποιονδήποτε είναι άρρωστος, διπλασιάζω αυτή τη δόση.

Νέες έρευνες δείχνουν ότι τα προβιοτικά συμπληρώματα συμβάλλουν σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Ακριβώς όπως όλα τα συμπληρώματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ερευνήσει τη μάρκα που χρησιμοποιείτε για να βεβαιωθείτε ότι περιέχει πραγματικά ποιοτικά συστατικά.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αρκετή βιταμίνη D. Ενώ ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε τη βιταμίνη D σας είναι μέσα από 15-20 λεπτά απροστάτευτης έκθεσης στον ήλιο κάθε μέρα, εκείνοι που ζούμε στο βόρειο ημισφαίριο μπορεί να δυσκολεύονται να φτάσουν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου μήνες. Εάν λαμβάνετε συμπληρώματα βιταμίνης D, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε τα επίπεδα του αίματος της βιταμίνης D περιοδικά.

Κοιτάξτε σε ολιστικά ή φυσικά προϊόντα που μπορείτε να πάρετε για να αποφύγετε τα κρυολογήματα ή στα πρώτα στάδια του κρύου για να μειώσετε τη διάρκεια και τη σοβαρότητα. Τα προϊόντα που περιέχουν ψευδάργυρο μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικά. Υπάρχουν επίσης πολλά ομοιοπαθητικά προϊόντα που λειτουργούν καλά.

Φαε σοκολατα! Η μαύρη σοκολάτα περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά και είναι πραγματικά καλό για εμάς (με μέτρο!).

Το Ρέικι και άλλες ενεργειακές θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος ανακουφίζοντας τις επιζήμιες επιπτώσεις του στρες. Η ένταση είναι ο κύριος ένοχος όταν πρόκειται για την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Αλλά πέρα από αυτούς τους φυσικούς ανοσοποιητικούς ενισχυτές, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να παραμείνετε υγιείς αυτό το χειμώνα και είναι διαθέσιμο σε όλους μας χωρίς χρέωση. Η νοοτροπία σας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική υγεία σας. Έρευνα αιχμής από επιστήμονες όπως ο κυτταρικός βιολόγος Bruce Lipton, Ph.D. έχει δείξει ότι οι σκέψεις μας μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τα κύτταρα στο σώμα μας, μέχρι το επίπεδο αλλαγής των γονιδίων μας. Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το ισχυρό εργαλείο προς όφελός μας και όχι μειονέκτημα; Αντί να fretting για να αρρωστήσετε, γιατί να μην επικεντρωθείτε στο να είστε υγιείς και να έχετε πολλή ενέργεια; Κάντε μια προσεκτική επιλογή για να είστε υγιείς!

Βασιλιάς Ingrid

«Τυχαία σάρωση μυαλού: αναδύονται αναμνήσεις κατοικίδιων ζώων
Ασφαλής αναισθησία για κατοικίδια ζώα »

1 Σχόλιο για να κάνετε μια προσεκτική επιλογή για να είστε υγιείς

Ο Debbi λέει:

7 Οκτωβρίου 2009 στις 1:56 μ.μ.

Ingrid, τα περισσότερα από αυτά γνωρίζω, αλλά δεν ισχύουν. ευχαριστώ για την υπενθύμιση. Επειδή η μαύρη σοκολάτα είναι η αγαπημένη μου, νομίζω ότι θα εφαρμόσω αυτό το πρώτο = o).

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαραίτητα πεδία επισημαίνονται *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ