Τα σχέδια της Ημέρας Μνήμης της Daisy

AddThis Sharing ButtonsShare στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore2

Ευτυχισμένη Ημέρα Μνήμης! Ελπίζω να φτάσετε σήμερα από τη δουλειά. Πριν φτάσουμε στις συνήθεις δραστηριότητες της Ημέρας Μνήμης (όπως να τρώμε μερικά νόστιμα χάμπουργκερ φρέσκα από τη σχάρα), θέλω να διαρκέσει μερικά λεπτά σήμερα, καθώς και να έχετε κατά νου την ανάληψη του άντρα καθώς και τις γυναίκες που παρείχαν τη ζωή τους που εξυπηρετούν τη χώρα μας . Θα ήμουν τόσο φοβισμένος να το κάνω αυτό!

Αυτή είναι η σημαία από την κηδεία των ένοπλων δυνάμεων της Grampa. Δεν πέθανε σε έναν πόλεμο, ωστόσο ήταν εξαιρετικά περήφανος που υπηρετούσε στον στρατό των Η.Π.Α. όπου πέταξε C-7 Caribou παραδίδει αεροπλάνα. Αυτή η ειδική σημαία παρέχεται για να καλύψει την κασετίνα ενός επαγγελματία που υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ για να τιμήσει τη μνήμη της υπηρεσίας των ενόπλων δυνάμεων του βετεράνου. Μετά την κηδεία, η σημαία είναι διπλωμένη καθώς και παρέχεται στο επόμενο συγγενή. Μου αρέσει να βλέπω αυτή την ειδική ταφή και να πιστεύω για όλα τα πράγματα που η grampa μου πρέπει να έχει εκτελέσει στη ζωή του!

Ο Harley επιθυμεί ότι θα μπορούσε να είναι πιλότος μια μέρα, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι δυνατή η δυνατότητα να πετάξει ένα αεροπλάνο. Δεν έχει ακόμη την άδεια του οδηγού του ακόμα!

Τι θα κάνω για αυτές τις διακοπές; Θα παίξω με τα παιχνίδια μου, θα φάω πολλές απολαύσεις, καθώς και θα περάσω πολύ καιρό κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, σε κατάσταση μια παρέλαση περνάει.

Ω, ο γάδος μου! Είδα ένα πουλί! Αυτή θα είναι μια εξαιρετική μέρα.

Πώς σχεδιάζετε το κόστος των διακοπών της Ημέρας Μνήμης;