Απομνημονεύματα ενός κλέφτη μαλλιών

από την Dawn Omboy
27 Ιουλίου 2015
Ο οποίος δεν έχει εξετάσει τα αρκετά λουλούδια που έχουν αναπτύξει καινοτόμοι groomers στα σκυλιά τους, καθώς πίστευαν ότι “αγόρι θα ήθελα να ανακαλύψω ακριβώς πώς να το κάνω αυτό, ωστόσο δεν έχω σκύλο για να το δοκιμάσω” καλά εσείς Μην απαιτείτε ολόκληρο το σκυλί, μόνο τα μαλλιά!

Βεβαίως, είμαι κλέφτης των μαλλιών. Οι συνάδελφοί μου καταλαβαίνουν πάντα ότι είμαι τόσο πολύ όσο οι μεταβλητοί από τους ανυποψίαστους πελάτες όταν αφήνω τα καλά μακρά κομμάτια σε σκυλιά που διαφορετικά θα απομακρύνουμε πριν από την ώρα του λουτρού (Εικ. 1). Πιστεύω ότι έχω συζητήσει σε ένα προηγούμενο σύντομο άρθρο ότι μια φανταστική μέθοδος για τη δοκιμή προϊόντων χρώματος μαλλιών είναι να εξοικονομήσετε μαλλιά από τα σκυλιά που κόβετε κάτω από το συγκρότημα κοντά στο δέρμα, καθώς και στη συνέχεια να το κόψετε, αφού είναι καθαρό, αποξηραμένο καθώς και καθαρισμένο από το πρόγραμμα (Εικόνα 2).

Αυτή η μέθοδος μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε τα προϊόντα χρώματος καθώς και να έχετε στο χέρι για να δείξετε στους πελάτες τις διαφορετικές επιλογές χρωμάτων. Ωστόσο, η δοκιμή προϊόντων είναι μόνο μία χρήση για αυτούς τους διακόπτες. Ένας άλλος είναι να ασκεί τα λουλούδια, τα τόξα καθώς και άλλα σχήματα από τα αποθηκευμένα μαλλιά. Μόλις την περασμένη εβδομάδα είχα έναν πελάτη που ήταν λίγο κάτω όταν της έφερε σκύλο για περιποίηση καθώς και όταν επέστρεψε για να πάρει τον Bandit έδωσα τα δύο μικρά λουλούδια που είχα φτιάξει από τα μαλλιά που εξαλείφθηκα από την ουρά των σκύλων. Τον άγγιξε. Φέτος στο Atlanta Pet Fair χρησιμοποίησα ένα πανέμορφο λευκό λουλούδι διακοσμημένο με φτερά κόκορα καθώς και στρας στα μαλλιά μου. Μόλις μια μέρα νωρίτερα βρισκόταν στο πίσω μέρος ενός φανταστικού Πυρηναίου, πράγματι χρησιμοποίησα τα μαλλιά του άκρου στα μαλλιά μου, ωστόσο ως groomers έχουμε χρησιμοποιήσει πολύ χειρότερα από αυτό!

Με τα μαλλιά σας προετοιμασμένα για μέθοδο, θα απαιτήσετε ένα επίπεδο σίδερο ή σίδερο, καθώς και μια σταθερή Holder Hairspray. Τα αγαπημένα μου είναι πάγωμα, καθώς και το GOT2B κολλημένο, και τα δύο μπορούν να ανακαλυφθούν σε πολλά καταστήματα που φέρνουν τα προμήθειες γοητείας καθώς και περίπου 5 έως 6 δολάρια ένα κουτί.
Διαφημίσεις

Ξεκινήστε λαμβάνοντας λίγη ποσότητα μαλλιών κοντά στο κέντρο του διακόπτη, καθώς και να του δώσετε ένα σπρέμα από τρίχες και στις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το επίπεδο σίδερο για να σκληρύνετε καθώς και να ισοπεδώσετε το πέταλο των μαλλιών. Επαναλάβετε αυτό το βήμα μέχρι να διαμορφώσετε καθώς και να πετάξετε όλα τα μαλλιά στο διακόπτη σας.

Μόλις το έχετε κάνει, επιστρέψτε με το ψαλίδι σας καθώς και κόψτε τα πέταλα στο προτιμώμενο σχήμα (Εικ. 3). Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να χαμογελάσετε σαν να έχετε μόλις μια παράδοση λουλουδιών. Έχω ένα βίντεο για το πώς να το κάνω αυτό στο Learn2groom αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά. Είναι μια φανταστική μέθοδος για την άσκηση, οπότε αρχίστε να αποθηκεύετε αυτούς τους διακόπτες.

www.queenofcolor.com

Σύνολο

20

Μερίδια

20

0

0

0

0

Διαφημίσεις