Γιορτάστε να υιοθετήσετε ένα μήνα καταφυγίου, εξοικονομώντας μια ζωή

addthis κουμπιά κοινής χρήσης στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore7

Ψάχνετε να προσθέσετε ένα τετράποδο φίλο στην οικογένειά σας; Ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως υιοθετώντας ένα μήνα καταφυγίου και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε παρά να διασώσετε ένα από τα αγαπημένα σκυλιά που σας περιμένουν στο τοπικό σας καταφύγιο. Κάθε χρόνο, περίπου 5 έως 7 εκατομμύρια σκυλιά και γάτες εισέρχονται στα καταφύγια των ζώων των ΗΠΑ και πάνω από το ήμισυ αυτών είναι ευθανασία. Μπορείτε να βρείτε υπέροχα σκυλιά κάθε τύπου σε ένα καταφύγιο και επιλέγοντας να υιοθετήσετε, έχετε την ικανοποίηση να σώσει μια ζωή και να κερδίσετε μια ζωή αγάπης και πίστης από τον νέο σας γούνινο φίλο. Ακόμα δεν είναι πεπεισμένος ότι ένα σκυλί καταφυγίου είναι για εσάς; Ζητήσαμε από ανθρώπους που έχουν υιοθετήσει ένα σκύλο καταφυγίων για να μας πουν για το σκυλί διάσωσης τους. Εδώ μάθαμε:

@1800petmeds Οι 2 Μικρές Διάσωσης μου Mason από το Μισσούρι και τη Lucie από τη Georgia pic.twitter.com/mm1abpxuth

– Scooter Diva (@scooterdiva) 7 Οκτωβρίου 2013

Η Leanne μας είπε “Φαίνονται να γνωρίζουν ότι τους δόθηκε μια 2η ευκαιρία. Τα 3 που είχαμε είναι εκπληκτικά. Έξυπνος, χαρούμενος και γεμάτος αγάπη !! ”

Η Michela μοιράστηκε τη φωτογραφία του Enzo, παρακάτω και με tweeted: “Αναρκεί και διάσωσα 4 τελευταία 3 χρόνια. Είναι τόσο ευγνώμονες για τη ζωή και συμπεριφέρονται καλά. ”

Η Jenna γράφει: “Αυτή είναι η Raisha ηλικία 4 (σε L) και Skye Age 2 (ON R). Και οι δύο υιοθετήθηκαν χωριστά από το κέντρο φίλων στο Castle Rock Colorado. Η Raisha μετατράπηκε σε ηλικία 1 έτους και 3 μηνών, ήταν τρομερά κοκαλιάρικο και είχε δυσπλασία του αγκώνα. Διατηρήθηκε σε 5 ‘με 5’ στυλό σε μια πλάκα τσιμέντου με 4 άλλα σκυλιά, όχι να αφήνει μέσα. Έσωσα τις πένες μου για ένα χρόνο για να την πάρω ένα πεδίο αγκώνα. Είναι πολύ καλύτερη τώρα, και φυσικά συσκευασμένο σε μερικές λίρες. Η Skye μετατράπηκε ως κουτάβι επειδή οι ιδιοκτήτες της δεν μπορούσαν να βρουν ένα σπίτι. Είναι τώρα σκύλος υπηρεσίας ιατρικής ειδοποίησης (ειδοποίηση για τις επιληπτικές κρίσεις μου) και ελέγξουμε τα νοσοκομεία συνήθως για να ελέγξουμε τα επιληπτικά παιδιά. Λατρεύω τα διασωθέντα μου κουτάβια που ήταν τα καλύτερα πράγματα που έχουν εισέλθει στη ζωή μου και είμαι τόσο ευλογημένος που τα έχω! ”

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Χριστίνα μοιράζεται τη φωτογραφία του στρατιώτη και γράφει: «Εγκρίθηκα τον στρατιώτη μου πριν από 13 χρόνια. Ήταν 12 λίβρες. Underweight και κακοποίηση. Μας πήρε σχεδόν ένα χρόνο για να τον γυρίσουμε. Το μωρό μου είναι γλυκό και στοργικό. Έχει πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Εκτός από τα θέματα που σχετίζονται με την ηλικία, ο κτηνίατρός μου λέει ότι είναι υγιής και «ασθενής ονείρου». Εδώ είναι μια φωτογραφία του αγοριού της μαμάς μου. Αυτός είναι γύρω από το Halloween. Είναι ένας εραστής, αγκαλιά, Kisser – όχι ένα biter ή ένας μαχητής. ”

Λοιπόν, τι περιμένεις; Πιάσε ένα λουρί και έναν μεταφορέα και κατευθυνθείτε προς τα κάτω στο τοπικό καταφύγιο σας. Ο νέος σας καλύτερος φίλος σας περιμένει.

Υιοθέτηση κατοικίδιων ζώων