Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εκπαιδεύσετε ένα κουτάβι;

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από την επιχείρηση που επεσήμανε σε αυτήν την ανάρτηση.
Συχνά πιστεύω ότι συνθέσω ένα blog σχετικά με το Pee καθώς και το Poop. Παίρνουμε τόσο πολλές ανησυχίες για τα κουτάβια για την ασήμαντη εκπαίδευση που κάνει το κεφάλι μου να γυρίσει.
Κάποιος μου έστειλε αυτό το μήνυμα πριν από λίγες ημέρες
“Είχα το κουτάβι μου 8 εβδομάδων για 4 ημέρες τώρα, καθώς εξακολουθεί να είναι peeing καθώς και pooping στο σπίτι!? Ακριβώς πόσο καιρό θα χρειαστεί στο Potty Train My Puppy; ”
-S.S. Πόσο καιρό χρειάζεται στο Potty Train ένα κουτάβι;
Ναι, οι νέοι ιδιοκτήτες κουταβιών είναι ένα ανυπόμονο μάτσο.
Χρειάζεται χρόνος για ένα κουτάβι να ανακαλύψει πότε, καθώς και πού πρέπει να πάει γλάστρες.
Χρειάζεται χρόνος για την ανάπτυξη της ουροδόχου κύστης του κουταβιού.
Χρειάζεται χρόνος για εμάς να ανακαλύψουμε πότε το κουτάβι μας πρέπει να πάει με γλάστρες.

«Υπομονή που πρέπει να έχεις, ο νεαρός μου Padawan». –
Για 15 χρόνια έχω εκπαιδεύσει τα κουτάβια σκύλων κατοικίδιων ζώων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχω ασήμαντο εκπαιδευμένο σε πολλά κουτάβια. Τέλος, αισθάνομαι σαν να έχω μια αρκετά μεγάλη ιδέα για το πόσο καιρό χρειάζεται για να ασχοληθώ με ένα κουτάβι.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ακριβώς όπως οι άνθρωποι, κάθε κουτάβι είναι διαφορετικό. Μερικοί ανακαλύπτουν γρήγορα, ενώ άλλοι μπορεί να πάρουν λίγο χρόνο για να ανακαλύψουν βασικές ιδέες (όπως και όταν και πού να κατουρούν).
Όλα όσα αναφέρονται εδώ είναι η απάντησή μου στην παλιά ερώτηση:
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εκπαιδεύσετε ένα κουτάβι;
Έχω μια σύντομη και μακρά απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Πρώτον, ας ξεκινήσουμε με τη σύντομη απάντηση:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ακριβώς πόσο καιρό χρειάζεται για να εκπαιδεύσετε ένα κουτάβι;
Απάντηση: Στα τυπικά μας παίρνει περίπου 4-8 εβδομάδες στο Potty Train ένα κουτάβι. Έχουμε αυξηθεί σε πολλά κουτάβια, οπότε αν είστε ένας ολοκαίνουργιος ιδιοκτήτης κουταβιών, μπορεί να σας πάρει λίγο περισσότερο καθώς χρησιμοποιείτε το νέο κουτάβι σας, καθώς και την ασήμαντη ρουτίνα καθώς και το χρονοδιάγραμμα.
Τώρα για τη μακρά απάντηση…

Ενώ 4-8 εβδομάδες για να ασχοληθούμε με ένα κουτάβι είναι αυτό που έχουμε βιώσει με τα κουτάβια μας, υπάρχουν και άλλες μεταβλητές όταν η ασήμαντη εκπαίδευση που μπορεί να παρατείνει ή να συντομεύσει το χρονικό διάστημα που σας παίρνει για να αποκτήσετε το ατύχημα του κουταβιού σας ελεύθερο.
Η εμπειρία σας – αν έχετε εκπαιδευτεί σε ένα κουτάβι στο παρελθόν, τότε πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολο αυτή τη φορά γύρω. Θυμηθείτε, κάθε κουτάβι είναι διαφορετικό το σημερινό κουτάβι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το προηγούμενο κουτάβι σας.
Η υπομονή, η επιμονή, η συνέπεια – είναι τρεις πυλώνες που είναι ζωτικής σημασίας κατά την εκπαίδευση του κουταβιού σας. Το πολύ καλύτερο που είστε με αυτούς τους πυλώνες της εκπαίδευσης κουταβιών, τόσο πιο γρήγορα θα μάθει το κουτάβι σας.
Ρουτίνα – Η απόκτηση μεγάλων ρουτίνων με το κουτάβι σας θα τους βοηθήσει (και εσείς) να ανακαλύψουν πολύ πιο γρήγορα όταν έρχονται το κατούρημα καθώς και το poop.
Ώρα – 15 χρόνια πίσω είχα πολύ περισσότερο χρόνο για να εκπαιδεύσω το κουτάβι μου. Λιγότερος χρόνος για την εκπαίδευση δείχνει βραδύτερη μάθηση.
Οικογένεια – Έχοντας αρκετούς ανθρώπους που εκπαιδεύουν το κουτάβι σας επιβραδύνει τη διαδικασία κατάρτισης. Προσπαθήστε να πάρετε κάθε μέλος του νοικοκυριού στην ίδια ακριβώς σελίδα κατά την εκπαίδευση του κουταβιού σας. Ωστόσο, ακόμη και όταν όλοι κατανοούν τι να κάνουμε όλοι μας κάνουμε κάπως με διαφορετικό τρόπο που καθιστά πολύ πιο δύσκολο για το κουτάβι σας να μάθει.

Γρήγορη συμβουλή: Εάν το κουτάβι σας διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο να πάρει το κρέμονται με ασήμαντη εκπαίδευση, μπορεί να απαιτήσει να κάνετε ένα ταξίδι στον κτηνίατρό σας. Είναι πιθανό ότι το κουτάβι σας μπορεί να έχει μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος (UTI) ή άλλα προβλήματα υγείας και ευεξίας που επιβραδύνουν την επιτυχία της ως ένα πλήρως εκπαιδευμένο κουτάβι.
Υπάρχουν υπερβολικές τιμές όταν πιστεύουμε πίσω σε όλα τα κουτάβια που έχουμε αυξήσει.
Μέχρι τη στιγμή που ο Linus ήταν 10 εβδομάδων, είχε καταλάβει ότι προοριζόταν για γλάστρες έξω στο γρασίδι. Τον χρειάστηκαν 2 εβδομάδες για να κυριαρχήσουν την προπόνηση.
Από την άλλη πλευρά, υπήρχε Stetson. Ακριβώς όπως κάθε άλλο κουτάβι, ο Stetson φάνηκε να κατανοεί την ιδέα της ασήμαντης εκπαίδευσης από τη στιγμή που ήταν 4 μηνών, ωστόσο τον θυμάμαι να έχει τυχαία ατυχήματα πολύ πέρα ​​από τα 6μηνη γενέθλιά του.
Ενώ ίσως να το σκέφτηκα γι ‘αυτόν ασήμαντο εκπαιδευμένο σε 4 μηνών, έκανα πάντα ένα βήμα πίσω, καθώς αναρωτιέμαι αν πραγματικά κατάλαβε ότι δεν πηγαίνει γλάστρες στο σπίτι μετά από τυχαίες ατυχίες για φαινομενικά κανένα λόγο.
Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που ήταν περίπου 9 μηνών. Κοιτάζοντας πίσω πιστεύω ότι είχε μόλις μια μικρή ουροδόχο κύστη που ήταν υποτονική για να αναπτυχθεί.

Αυτό μας φέρνει πίσω σε κάτι που θα με ακούσετε σε όλο το blog μου: “Κάθε κουτάβι είναι διαφορετικό”.
Στην κατάσταση του Linus vs Stetson, ο Linus είχε σιδερένια ουροδόχο κύστη καθώς και πραγματικά κρατούσε το κατούρημα του για πολύ περισσότερο από 24 ώρες όταν τον πήραμε κάμπινγκ! (Αρνήθηκε σε γλάστρες στη βρωμιά).
Ο Stetson, από την άλλη πλευρά, είχε δυσκολία να κρατήσει το κατούρημα του. Ακόμη και ως ενήλικας είχε πρόβλημα να το κρατήσει για περισσότερες από 4 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Συμβουλές για το κουτάβι ασήμαντο
Potty Break για το χαμογελαστό μαύρο εργαστήριο μας, Elsa
Πριν μιλήσουμε για το πόσο καιρό χρειάζεται για να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας ας συζητήσουμε μερικές γρήγορες ιδέες για το πώς να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας.
Potty Training Ένα κουτάβι είναι εύκολη! Το κρίσιμο είναι να μην επιτρέψετε στο κουτάβι σας να έχει οποιοδήποτε είδος ατυχίας στο σπίτι. Όσο λιγότερα ατυχήματα τόσο πιο γρήγορα θα μάθουν το κουτάβι σας.
Ξέρω, ξέρω, είναι munullnull