Pet Boarding Expo West 2017

ανά προσωπικό
16 Μαρτίου 2017
Δημιουργία νέων, ανακαίνισης ή επέκτασης; Δεν καταλαβαίνετε πού να ξεκινήσετε όσο και οι μεγάλες ερωτήσεις; Τότε δεν θέλετε να χάσετε Pet Boarding & Daycare Expo West 2017!

Το νέο μας πρόγραμμα παρατεταμένης στυλ έχει τόσα πολλά να προσφέρει σε οποιονδήποτε “παίρνει το βύθισμα” της διακλάδωσης από μόνοι τους. Μια ολόκληρη επιπλέον ημέρα εκπαίδευσης παρέχεται για να καλύψει κάθε στοιχείο αυτής της κουραστικής, καθώς και πιθανής αγχωτικής διαδικασίας. Πάρτε όλες τις ανησυχίες σας που ανταποκρίθηκαν από τους επαγγελματίες της αγοράς, καθώς και να απομακρυνθείτε από την έκθεση με ένα σχέδιο παιχνιδιού για να πάρετε το όνειρό σας καθώς και να τρέξετε!

Το πρόγραμμα ξεκινά με σεμινάρια για την αγορά έναντι της χρηματοδότησης, της χρηματοδότησης, καθώς και των σημερινών τάσεων στυλ. Οι επόμενες δύο ημέρες είναι γεμάτες από πολύ περισσότερους επαγγελματίες ομιλητές της αγοράς που καλύπτουν το στυλ καθώς και τη διαδικασία οικοδόμησης. Οποιοσδήποτε από την επιλογή των εργολάβων έως τις ολοκληρωμένες πινελιές. Η τελευταία μέρα θα επιταχυνθεί με τρία σεμινάρια για τον καθαρισμό, τη συντήρηση, καθώς και για τη διαχείριση της ασθένειας, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε τη μεγαλύτερη ζωή από την ολοκαίνουργια εγκατάσταση σας.

Διαθέτετε ήδη καθώς και εκμεταλλευτείτε μια επιτυχημένη εγκατάσταση; Ή ίσως είστε εργαζόμενος που θέλει να ανακαλύψει πολύ περισσότερα για την αγορά καθώς και να ενισχύσει τις ικανότητές σας; Υπάρχει ακόμα πολλά να ανακαλύψετε για κάθε τύπο επαγγελματικής κατοικίδιου ζώου. Ορισμένα θέματα περιλαμβάνουν την εξυπηρέτηση πελατών, το μάρκετινγκ, την κατάρτιση των εργαζομένων, τις συνήθειες σκύλων καθώς και την υγεία, τις δραστηριότητες ημερήσιας φροντίδας, καθώς και την πιστοποίηση πρώτων βοηθειών & CPR, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.
Διαφημίσεις

Μια εμπνευσμένη καθώς και διασκεδαστική διεύθυνση Keynote θα παρέχεται από τον ιδιοκτήτη πολλαπλών επιτυχιών, καθώς και από τον σύμβουλο ημερήσιας φροντίδας του σκύλου, την Amanda Crook στην εναρκτήρια νύχτα της έκθεσης. Η συμμόρφωση με την κεντρική διεύθυνση θα είναι μια διασκεδαστική, καθώς και η εκκαθάριση του Party & Greet Party, που κατέχει οι άνδρες του K-9 Resorts Daycare καθώς και του ξενοδοχείου υψηλού επιπέδου.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενδείξει τα γεύματα στρογγυλής τραπέζης την Τρίτη, την Τετάρτη καθώς και την Πέμπτη, γεγονός που θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αλλάξετε ιστορίες καθώς και έννοιες με μερικούς από τους συνομηλίκους της αγοράς σας.

Το βράδυ της Τετάρτης θα λειτουργήσει ένα κόμμα Luau – χωρίς όλους τους συμμετέχοντες – που φιλοξενείται από προϊόντα εμπειρογνωμόνων υγείας και ευεξίας. Τρόφιμα, ποτά, μπαρ Tiki, μουσική & ψυχαγωγία, t -shirt giveaways – Δεν θα θελήσετε να χάσετε αυτό!

Αναδιαμορφώσαμε τη ρουτίνα της τάξης της Τετάρτης για να μπορέσουμε να δώσουμε σε πολύ περισσότερη ώρα εμπορικής επίδειξης! Δύο ώρες μαθήματα το πρωί, καθώς και τότε μαθήματα δύο ωρών το βράδυ απελευθερώνει έξι ολόκληρες ώρες για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπορική έκθεση. Η εμπορική έκθεση θα είναι επίσης ανοιχτή όλη την ώρα την Πέμπτη, ώστε να έχετε πολλές δυνατότητες να μεταβείτε σε όλους τους προτιμώμενους πωλητές σας, συμπεριλαμβανομένων πολλών νέων με προϊόντα καθώς και υπηρεσίες που ποτέ δεν καταλάβατε ότι χρειάζεστε!

Με όλα τα νέα και ενδιαφέροντα σεμινάρια, καθώς και διασκεδαστικά γεγονότα, θα αξίζει τον κόπο για οποιονδήποτε στην αγορά επιβίβασης ή ημερήσιας φροντίδας για να μεταβεί στη φετινή Expo West Coastline!

Για να εγγραφείτε για την έκθεση καθώς και για επιπλέον πληροφορίες, μεταβείτε στο

www.petboardingexpowest.com

Σύνολο

1

Μερίδια

1

0

0

0

0

Διαφημίσεις