[Νέο προϊόν] Ενημερώστε το παιχνίδι του Fetch με ένα Loofa Launcher

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore

Υπάρχουν λίγα πράγματα που πολλά σκυλιά αγαπούν πολύ περισσότερο από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι του Fetch. Παίζοντας υπαίθρια παιχνίδια με το σκύλο σας είναι μια καταπληκτική εμπειρία συγκόλλησης και ένας καλός τρόπος για να πάρετε λίγο φρέσκο ​​αέρα και ηλιοφάνεια για σας και τους δύο. Αλλά η ρίψη μιας μπάλας ή ενός παιχνιδιού ξανά και ξανά μπορεί να είναι εξαντλητική για εμάς, ακόμα κι αν τα ζώα μας δεν φαίνεται να έχουν αρκετό. Τώρα υπάρχει μια καταπληκτική υπηρεσία για όσους από εμάς δεν έχουν τις δεξιότητες που ρίχνουν ή την αντοχή για να κρατήσουμε το παιχνίδι να πηγαίνει αρκετά για να ικανοποιήσει τα παιχνιδιάρικα κουτάβια μας!

Η σημασία της άσκησης για τα σκυλιά

Η διατήρηση του σκύλου σας ενεργού και αφοσιωμένου είναι απαραίτητη για την συνολική του καλή υγεία. Ενστικτωδώς, τα σκυλιά απολαμβάνουν το κυνήγι και την ανάκτηση. Οι κανονικές ημερομηνίες παιχνιδιού για ένα συναρπαστικό παιχνίδι του Fetch είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να βοηθήσετε τα σκυλιά να παραμείνουν διανοητικά και σωματικά κατάλληλα. Ενώ οι καθημερινές βόλτες είναι μια καλή μορφή άσκησης, η ενίσχυση του ρυθμού για να ενσωματωθεί κάποια μικρή απόσταση που τρέχει μπορεί να κρατήσει μακριά τα περίσσεια λίρες και να μειώσει το άγχος. Η επικεντρωμένη αλληλεπίδραση ενός παιχνιδιού rousing του Fetch είναι επίσης μια εμπειρία συγκόλλησης για εσάς και το σκυλί σας.

Οι εκτοξευτές LOOFA αυξάνουν το παιχνίδι του Fetch σε νέα ύψη

Το Loofa Launcher είναι ένα παιχνίδι σκύλου που αναπτύχθηκε για να κάνει το παιχνίδι πιο απλό για εσάς και πολύ πιο συναρπαστικό για το κατοικίδιο ζώο σας. Απλά γλιστρήστε τον δείκτη ή τον αντίχειρά σας στο ιμάντα κάτω από το χαμογελαστό πηγούνι του Loofa Launcher, τραβήξτε πίσω στην ουρά, αντικειμενική και απελευθέρωση. Ο ελαφρύς εκτοξευτής LOOFA ανεβαίνει με ευκολία στον αέρα.

Το να παίζεις το Fetch δεν ήταν ποτέ απλούστερο για εσάς ή πολύ πιο συναρπαστικό για το σκυλί σας. Τα φωτεινά χρώματα καθιστούν τον εκτοξευτή LOOFA εύκολο για το κατοικίδιο ζώο σας να βρει, και η μαλακή αλλά ανθεκτική κατασκευή νεοπρένης είναι εύκολη στα δόντια και τα ούλα.

Ο εκτοξευτής LOOFA μπορεί να γίνει απλά το αγαπημένο παιχνίδι του σκύλου σας!

Κερδίστε ένα εντελώς δωρεάν Loofa Launcher!

Θα ήταν η αγαπημένη σας απόλαυση σε ένα παιχνίδι με το Loofa Launcher;

Για μια ευκαιρία να κερδίσετε το δικό σας Loofa Launcher, αφήστε ένα σχόλιο που μας λέει λίγο για το πόσο ο μικρός άντρας ή η κοπέλα σας αγαπά να παίξετε Fetch και θα μπορούσατε να κερδίσετε.

Οι νικητές θα επιλεγούν την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, οπότε όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν! καλή τύχη!

Συγχαρητήρια στη Λίζα, τον νικητή αυτού του giveaway!