Τιμώντας τη δύναμη των ουράς wagging στην αμερικανική κοινωνία καρκίνου φλοιό για τη ζωή

addthis κουμπιά κοινής χρήσης στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwittertwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore6

Οι πιθανότητες είναι ότι γνωρίζετε κάποιον με καρκίνο. Σύμφωνα με τις τρέχουσες στατιστικές για τον καρκίνο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό CA: A Cancer Journal για τους κλινικούς, ένας στους τέσσερις θανάτους στις Ηνωμένες Πολιτείες προκαλείται από καρκίνο. Το 2013, εκτιμάται ότι σχεδόν 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι θα διαγνωσθούν πρόσφατα με καρκίνο και πάνω από 580.000 άνθρωποι θα πεθάνουν από τον καρκίνο. Υπάρχουν καλά νέα – η επιβίωση του καρκίνου συνεχίζει να βελτιώνεται. Η επιβίωση του καρκίνου βελτιώνεται για όλους τους σημαντικούς τύπους καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων πνεύμονα, παχέος εντέρου, μαστού και προστάτη.

Ο καρκίνος είναι επίσης κοινός στα σκυλιά. Τα δεδομένα από το μητρώο όγκων των ζώων στην Ιταλία έδειξαν ότι τα θηλυκά σκυλιά ήταν τρεις φορές πολύ πιο πιθανό να αναπτύξουν καρκίνο σε σύγκριση με αρσενικά σκυλιά. Αυτή η διαφορά οφείλεται κυρίως σε πολύ υψηλότερο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού σε θηλυκά σκυλιά. Μια άλλη μελέτη που χρησιμοποιεί δεδομένα από αυτό το μητρώο διαπίστωσε ότι:

Τα σκυλιά ήταν πολύ πιο πιθανό να αναπτύξουν όγκους από τις γάτες.

Οι όγκοι σε σκύλους μπορεί να είναι καλοήθεις ή κακοήθεις. Όταν μια γάτα είχε όγκο, ήταν πολύ πιο πιθανό να είναι ένας κακοήθης όγκος από ό, τι σε ένα σκυλί.

Ο κίνδυνος να έχει όγκο ήταν διπλάσιος σε καθαρόαιμο σκυλιά και γάτες.

Όπως αναμενόταν, ο κίνδυνος να ενισχυθεί ο όγκος με την ηλικία τόσο στις γάτες όσο και στα σκυλιά.

Οι περισσότεροι όλοι έχουν αγγιχτεί από τον καρκίνο – ως επιζών για καρκίνο, μέλος της οικογένειας του καρκίνου, ή φίλος του επιζώντος του καρκίνου. Με πολλούς κρίσιμους τρόπους, τα σκυλιά αγγίζουν τη ζωή των ανθρώπων που χειρίζονται τον καρκίνο, χαλαρώνουν το άγχος, φέρνοντας ευθυμία και προμηθεύοντας ένα μη κρίσιμο αυτί ακρόασης. Αυτή την εβδομάδα, όταν ο Wheatie έκανε την κανονική του επίσκεψη στο Κέντρο Καρκίνου Hillman, περιβάλλεται από ανθρώπους που χρειάζονταν ένα διάλειμμα από το να ανησυχούν για τον καρκίνο και να διαπραγματευτούν το άγχος τους για οικογενειακά κατοικίδια ζώα και αγκαλιές. Αυτά τα λίγα λεπτά προσφέρουν βαθιά θεραπεία και άνεση για τους ανθρώπους που περιμένουν θεραπεία, δοκιμές ή επίσκεψη γιατρού. Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι αυτές οι παρατηρήσεις είναι σωστές – οι ουρές των ουρών ανυψώνουν τα πνεύματα ανύψωσης και ελαχιστοποιούν την ταλαιπωρία στα κέντρα καρκίνου.

Φέτος, θα συμμετάσχω στους φίλους μου στο Chino Hills της Καλιφόρνια για το ετήσιο φλοιό της Αμερικανικής Καρκίνης για τη ζωή. Ο φλοιός για τη ζωή είναι μια μεγάλη στιγμή για να τιμήσει τους κρίσιμους ρόλους που έχουν τα κατοικίδια ζώα της οικογένειάς μας στη ζωή μας, ειδικά όταν χτυπά ο καρκίνος. Εργάζομαι ως Grand Marshall για την εκδήλωση και είμαι εκστατικός για να οδηγήσω τον περίπατο. Ανυπομονώ να ακούσω πολλές σπουδαίες ιστορίες για το πώς οι άνθρωποι και τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα τους βοήθησαν ο ένας τον άλλον κατά μήκος των ταξιδιών τους στον καρκίνο. Εάν ζείτε στη δυτική ακτή, ελπίζω να σας δω στο Chino Hills. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα γεγονός φλοιού για τη ζωή στην περιοχή σας.