Catsong από τον T.J. Τράπεζες: Ενημερώθηκε με πολύ περισσότερες ιστορίες

Η Catsong, ένας νικητής του βραβείου Merial Human-Animal Bond, επιστρέφει με πολύ περισσότερες ιστορίες, πολύ περισσότερη ποίηση και πολύ περισσότερα-τι άλλο; – γάτες. Αυτή η γοητευτική και ευχάριστη συλλογή ιστοριών σχετικά με τις ειδικές γάτες και τον αντίκτυπο που είχαν στη ζωή του συγγραφέα γιορτάζει την τεράστια αγάπη, ευτυχία και άνεση που έφεραν, ο καθένας με τον δικό του ατόμο και τον ιδιαίτερο τρόπο του.

Από τον Αλέξανδρο, τον Τσάρυλο που συνάντησε ένα παιδί … στον Keisha, τον μπλε tortie που ήταν θεραπευτής φυσικού γεννημένου … στον Φοίνιξ, τον Ruddy Abyssinian που δίδαξε τον συγγραφέα για να κάνει άλματα πίστης, όλες οι ιστορίες θα αγγίξουν την καρδιά σας θα αγγίξουν την καρδιά σας . “Χιούμορ, μερικές φορές τραγικές, φιλοσοφικές, εκπαιδευτικές και πάντα, η επιτομή της συμπόνιας και της κατανόησης για το θαυμασμό των γάτων … αυτό το βιβλίο είναι μια ευλογία”, γράφει η Rita Reynolds, συγγραφέας της ευλογίας της γέφυρας: τι μας δείχνουν τα ζώα για το θάνατο, Πεθαίνοντας και πέρα. “Κάθε κεφάλαιο αυτού του βιβλίου αποτελείται από μια ευχάριστα λαμπρή λέξη εικόνα των γατών που είναι γάτες”, παρατηρεί η Dr. Caroline Schaffer, κτηνίατρος και βοηθός καθηγητής στη Σχολή Κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο Tuskegee. “Αυτό είναι ένα βιβλίο που τιμά πραγματικά τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, των γατών και των κτηνιάτρων τους.”

Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει πίσω τα παλιά αγαπημένα, όπως ο Derv, ο μεγάλος γέρος, ο Φοίνιξ και ο (κυριολεκτικός) sidekick Hawkeye. και την υπόλοιπη αρχική συμμορία. Αλλά υπάρχουν και μερικοί νεοεισερχόμενοι: η Ίρις, ο ευγενής Σιαμικός που γίνεται φροντιστής στην ηλικιωμένη ερωμένη της. Circe, το μικρό μπλε Αβυσσίνιο με μια μεγαλοφυία για φιλία. Και η Φοίβη, οι αντίκες αποθηκεύουν τη γάτα που ξέρει τι χρειάζονται οι άνθρωποι πριν κάνουν.

Ένας θησαυρός για κάθε εραστή γάτας, αυτό το βιβλίο θα έκανε ένα καταπληκτικό δώρο διακοπών. Για εξατομικευμένα και αυτόγραφα αντίγραφα, επικοινωνήστε με τον συγγραφέα.

T.J. Οι Banks είναι ο συγγραφέας του Souleiado και του Houdini, ενός μυθιστορήματος για τους νέους ενήλικες που ο Cleveland Amory έχει με ενθουσιασμό έναν “νικητή”. Η δουλειά της έχει εμφανιστεί σε αριθμητικές ανθολογίες, συμπεριλαμβανομένης της σούπας κοτόπουλου για την ψυχή του ενιαίου γονέα και ένα φλιτζάνι άνεση για τις ερωτευμένες γυναίκες.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Ανασκόπηση βιβλίων: Catsong από τον T.J. Τράπεζες

Ανασκόπηση βιβλίων: Σκίθε άτομα: ιστορίες κατά μήκος του δρόμου από τον T.J. Τράπεζες

Ανασκόπηση βιβλίων: Houdini από τον T. J. Banks

«Νικητές Scarf Cat Print
Katris ξύσιμο μπλοκ νικητές »

2 σχόλια για το Catsong από τον T.J. Τράπεζες: Ενημερώθηκε με πολύ περισσότερες ιστορίες

Ο Sue Brandes λέει:

28 Νοεμβρίου 2014 στις 3:27 μ.μ.

Ευχαριστώ Ingrid. Όμορφο εξώφυλλο βιβλίου. Ακούγεται πολύ καλό.

Απάντηση

Ο Safepethaven λέει:

28 Νοεμβρίου 2014 στις 1:19 π.μ.

:-))
Εξαιρετικές ιδέες για τις διακοπές και τα δώρα B’Day

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ