Ανασκόπηση: Συγγνώμη μέλι, αλλά τα critters έρχονται πρώτα

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών*

Εντάξει, Fess Up: Για πόσοι από εσάς κάνει ο τίτλος αυτού του βιβλίου δακτυλίου αλήθεια; Συγγνώμη μέλι, αλλά τα critters έρχονται πρώτα είναι η τρίτη δόση της Kelly Meister-Yetter στη σειρά Memoir με θέμα τα ζώα. Το βιβλίο περιλαμβάνει τις περιπέτειες του Kelly με πάπιες, άλογα, σκυλιά και, μην ανησυχείτε Allegra, υπάρχουν και γάτες στο βιβλίο.

Ο συγγραφέας πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της στο σκοτάδι μετά από κακοποίηση παιδικής ηλικίας και η προκύπτουσα κατάθλιψη την οδήγησε να απομονωθεί συχνά από άλλους ανθρώπους. Τα ζώα [αποδείχθηκαν] η σωτηρία της: περνώντας χρόνο γύρω από τα ζώα και βοηθώντας τους, συνέβαλε στην επούλωση των παλιών τραυμάτων της παιδικής ηλικίας.

Στο πρώτο μέρος αυτού του βιβλίου, ο Meister-Netter μοιράζεται την ιστορία της γάτας που την πήρε ξεκίνησε τον δρόμο διάσωσης. Η φροντίδα για μια απελπισμένα άρρωστη γάτα έφερε το πρόσωπο με πρόσωπο με όλα όσα έρχονται με αυτό: οι πολλαπλές, χρονοβόρες καθημερινές θεραπείες, οι συχνές επισκέψεις κτηνιάτρων και τελικά, αφήνοντας να φύγουν και να μάθουν να ζουν με απώλεια.

Το δεύτερο μέρος διαθέτει το εμπορικό σήμα του Meister-Netter: ειλικρινείς ιστορίες θριάμβου και τραγωδίας. Το βιβλίο θα σας έχει να χαμογελάσει και να σκίσει, συχνά στο ίδιο κεφάλαιο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ιστορία για το Macavity, η γάτα που ξεκίνησε όλα, αντέδρασε πιο βαθιά μαζί μου.

Εάν έχετε απολαύσει τα προηγούμενα βιβλία της Kelly, θα λατρέψετε αυτό το βιβλίο και αν είστε νέοι στην Kelly, αυτό είναι ένα καλό ξεκίνημα για να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον άψογο εραστή των ζώων και τα critters της.

Συγγνώμη μέλι, αλλά τα critters έρχονται πρώτα είναι διαθέσιμα από το Amazon.

*Αποκάλυψη FTC: Η συνειδητή γάτα είναι συμμετέχων στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για τους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη με διαφήμιση και σύνδεση με προϊόντα στο Amazon. Αυτό σημαίνει ότι εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μέσω οποιουδήποτε από τους συνδέσμους μας, έχουμε μια μικρή προμήθεια. Έλαβα αυτό το βιβλίο από τον συγγραφέα. Η λήψη του δωρεάν αντιγράφου δεν επηρέασε την κριτική μου. Όλες οι αναθεωρήσεις σχετικά με τη συνειδητή γάτα θα αντικατοπτρίζουν πάντα την ειλικρινή μου γνώμη ή, ως περίπτωση, η ειλικρίνεια του Allegra και του Ruby.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Ανασκόπηση: Δεν έχει σημασία τι: φροντίδα για πλάσματα μέσω κόλασης ή υψηλού νερού

Ανασκόπηση: Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο από την Kelly Meister-yetter

Ανασκόπηση: Crazy Critter Lady από την Kelly Meister

«Παζλ υγρά τρόφιμα για γάτες
Ο νικητής του πιστοποιητικού δώρου με ζώα με ενδύματα »

1 Σχόλιο σχετικά με την κριτική: Συγγνώμη μέλι, αλλά τα critters έρχονται πρώτα

Η Janine λέει:

21 Απριλίου 2017 στις 7:58 π.μ.

Οι Critters έρχονται και πρώτα στη ζωή μου

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ