Οι απαιτήσεις PPGSA της περίθαλψης, της ασφάλειας καθώς και της αποχέτευσης

από την PPGSA
18 Σεπτεμβρίου 2015

Εισαγωγή

Πρέπει να είναι ο στόχος κάθε groomer, καθώς και στυλίστας για τη θεραπεία όλων των ζώων που μεταβιβάζονται στη φροντίδα τους με καλοσύνη, υπομονή, σεβασμό καθώς και συμπόνια, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια, την υγεία και την ευεξία, καθώς και την ευημερία.

Οι Groomers, καθώς και οι στυλίστες πρέπει να εμφανίζουν συνήθειες εμπειρογνωμόνων καθώς και να διατηρούν τις υπηρεσίες τους με ειλικρίνεια καθώς και ακεραιότητα προς τους πελάτες τους με οποιονδήποτε τρόπο, ενώ παρακινούν τον επαγγελματισμό, την ενσυναίσθηση καθώς και τη συμμετοχή στη συνεχή εκπαίδευση στον κλάδο.

Αυτές οι απαιτήσεις περίθαλψης, ασφάλειας καθώς και αποχέτευσης προέκυψαν, συζητήθηκαν, καθώς και ομόφωνα συμφωνήθηκαν από ειδικούς κατοικίδιους ζώνες, καθώς και στυλίστες, περιποίηση εκπαιδευτικών καθώς και εθνικούς εμπορικούς συσχετισμούς με δεκαετίες πρακτικής εμπειρίας. Πρόκειται για ένα ομοιόμορφο σύνολο απαιτήσεων στις οποίες όλοι οι υπεύθυνες Groomers, καθώς και οι στυλίστες πρέπει να τηρούν, ανεξάρτητα από το πού, καθώς και ακριβώς πώς εκπαιδεύτηκαν.

Δεν αποτελούν μια προσπάθεια να κυβερνούν ή να υπαγορεύουν στυλ, τεχνικές ή μεθόδους (γενικά ή ειδικά για τη φυλή) πέρα από την ασφάλεια καθώς και τις πρακτικές αποχέτευσης. Ούτε περιλαμβάνουν ορισμένες μετρήσεις, καθώς αυτές ποικίλλουν από τη φυλή έως τη φυλή καθώς και την περίσταση στην κατάσταση.

Αυτές οι απαιτήσεις δημιουργήθηκαν από τα μέλη των εμπειρογνωμόνων Pet Groomers καθώς και από τους Stylists Alliance, έναν συνασπισμό οργανισμών της αγοράς, των οποίων τα μέλη έχουν ενσωματωθεί για να εκπαιδεύσουν, να εκπαιδεύουν καθώς και να πιστοποιούν δεκάδες αμέτρητους ειδικούς κατοικίδιους ζώνες καθώς και στυλίστες σε ολόκληρη τη χώρα.

Ενώ η ίδια η PPGSA δεν προσφέρει ιδιωτικές συμμετοχές ή πιστοποιήσεις, οι οργανισμοί μέλη της PPGSA συμφώνησαν ομοιόμορφα να ενσωματώσουν αυτές τις απαιτήσεις περίθαλψης, ασφάλειας καθώς και αποχέτευση στη δική τους εκπαίδευση, στην κατάρτιση καθώς και στα προγράμματα διαπίστευσης. Ως εκ τούτου, κάθε άτομο που εκπαιδεύεται, εκπαιδεύεται ή έχει λάβει άδεια από οποιοδήποτε είδος μέλους της PPGSA θα έχει ολοκληρώσει αποτελεσματικά ένα πρόγραμμα ερευνητικής μελέτης που ενσωματώνει αυτά τα πρότυπα.

Ορισμοί

Για τις λειτουργίες αυτού του εγγράφου, η συμμόρφωση με τους όρους πρέπει να έχει τη συμμόρφωση με τις έννοιες:

“Pet” – οποιοδήποτε είδος σκύλου, αιλουροειδών ή άλλου ζώου αποδεκτό για περιποίηση ή στυλ.

Το “Pet καλλωπισμό”, το “στυλ κατοικίδιων ζώων”, το “καλλωπισμό” ή το “styling” – αποκοπή, κοπή, στυλ, κολύμβηση ή ξήρανση ενός κατοικίδιου ζώου για νομισματική αμοιβή.

Το “Pet Groomer”, “Pet Stylist”, “Groomer”, “Stylist”, “Bather/Brusher” ή Bather/Dryer ” – ένας ιδιωτικός που κλιπ, τα στίγματα, τα στυλ, τα λουτρά ή στεγνώνει ένα κατοικίδιο για τη νομισματική αμοιβή καθώς και ποιος και ποιος Ακολουθεί αυτές τις απαιτήσεις της αγοράς της φροντίδας για την ασφάλεια καθώς και για την αποχέτευση.

“Εγκαταστάσεις για περιποίηση ή στυλ κατοικίδιων ζώων”, “καλλωπισμό” ή “εγκατάσταση” – ένα βιομηχανικό ίδρυμα όπου ένα κατοικίδιο ζώο μπορεί να λούζεται, να βουρτσίζεται, να κόβεται, να κόβεται ή/και να στυλ. Αυτό μπορεί να είναι μια εγκατάσταση τούβλου και κονιάματος, μια κινητή μονάδα ή εγκατάσταση περιποίησης σπιτιών.

“House Call” ή “House τηλεφωνική κλήση groomer” – ένα άτομο που κλιπ, τα κηλίδες, τα στυλ, το λουτρό ή το στεγνώνει ένα κατοικίδιο μέσα στα όρια του προσωπικού σπιτιού, του χώρου ή των επιχειρήσεων του πελάτη.

“Φοιτητής”, “εκπαιδευόμενος” ή “μαθητευόμενος” – ένα άτομο που συμμετέχει στην ανακάλυψη, καθώς και την κατανόηση της περιποίησης κατοικίδιων ζώων ή του στυλ, είτε υπό την καθοδήγηση, καθώς και την εποπτεία ενός groomer κατοικίδιων ή σχολή στυλ, ακαδημία ή πρόγραμμα κατάρτισης.

“Σχολείο”, “Ακαδημία” ή “Πρόγραμμα Εκπαίδευσης” – ένα ίδρυμα ή πρόγραμμα που διδάσκει τα κατοικίδια ζώα και/ή στυλ σε ένα πρόγραμμα κατεύθυνσης που ενσωματώνει αυτές τις απαιτήσεις της αγοράς της φροντίδας για την ασφάλεια καθώς και την αποχέτευση.

“Dryer Cage” ή “στεγνωτήριο κουτιού” – ένα κομμάτι συσκευών που συνδέεται με ένα κλουβί ή ένα περίβλημα για τη λειτουργία της ξήρανσης ή της βοήθειας στην ξήρανση ενός κατοικίδιου ζώου που περιέχεται σε κλουβί ή περίβλημα, Είναι σε θέση να εργάζεται χωρίς ένα άτομο να κρατάει χειροκίνητα ένα στεγνωτήριο.

“Crate” ή “Cage”-μια τεχνική συγκράτησης χωρίς κινδύνους και ανθρωπογενή για τη διατήρηση και/ή τη στέγαση οικογενειακών κατοικίδιων ζώων στην εγκατάσταση.

“Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση” – οποιοδήποτε είδος προγράμματος ή προγράμματος ερευνητικής μελέτης που αποσκοπεί στη βελτίωση της κατανόησης των θεμάτων που είναι κατάλληλα για το επάγγελμα του ατόμου.

“Πρώτες βοήθειες Pet” – η αναγνώριση του προβλήματος τραυματισμού ή υγείας καθώς και πρωτοκόλλου για τη διασφάλιση ότι το κατοικίδιο ζώο λαμβάνει σωστή φροντίδα.

“Φιλικό για κατοικίδια ζώα”-οποιοδήποτε είδος προϊόντος, χημικού, εργαλείου ή κομμάτι συσκευών που είναι χωρίς κίνδυνο για χρήση για κατοικίδια ζώα.

“Συγκέντρωση κατοικίδιων ζώων” – Οποιοσδήποτε τύπος φιλικού για κατοικίδια ζώα χρησιμοποιείται ή συνδέεται με ένα βραχίονα περιποίησης, μπανιέρα ή άλλο εξάρτημα εγκατάστασης ή συσκευές για να κρατάει το κατοικίδιο ζώο με ασφάλεια καθώς και υπό έλεγχο.

Πρότυπα εγκατάστασης

Πρότυπα κατοικιών κατοικίδιων ζώων

Όλα τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα που μεταβιβάζονται στη φροντίδα ενός γαμπρού κατοικίδιων ζώων ή στυλίστα πρέπει να αντιμετωπίζονται ανθρώπινα και συμπονετικά ώστε να συμπεριληφθούν:

Όλες οι κατοικίες κατοικίδιων ζώων που παρέχονται από τη εγκατάσταση πρέπει να είναι σε εξαιρετική επισκευή, ασφαλή, ασφαλή, σταθερή, ανθεκτική, καλά προστατευμένη, άνετη και σε περιβάλλον διαχείρισης.

Τα κατοικίδια πρέπει να είναι σε θέση να καθίσουν, sTand καθώς και να γυρίσετε εύκολα στο παρεχόμενο κιβώτιο ή το περίβλημα.

Κιβώτιο
ένα. Τα κιβώτια πρέπει να είναι επαρκώς αεριζόμενα για την υγεία του κατοικίδιου ζώου, την ασφάλεια και την άνεση.
σι. Τα κιβώτια καθώς και τα περιβλήματα πρέπει να είναι υλικό που είναι απλό για καθαρισμό.
ντο. Τα κιβώτια πρέπει να δημιουργηθούν, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να δουν με ασφάλεια καθώς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις περιοχές των κιβωτίων.

Εκτός από τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, δεν μπορεί να στεγαστεί πολύ περισσότερα από ένα κατοικίδια ζώα ανά κιβώτιο ή περίβλημα.

Τα κατοικίδια ζώα που περιορίζονται για πολύ περισσότερες από τέσσερις ώρες πρέπει να χρησιμοποιηθούν γλυκό νερό.

Κάθε εγκατάσταση πρέπει να παρέχει μια ατμόσφαιρα χωρίς κινδύνους και υγιή εργασιακή ατμόσφαιρα για όλους τους εργαζόμενους, καθώς και τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα που απομένουν στη φροντίδα τους.

Χώροι κολύμβησης εγκαταστάσεων

Όλες οι περιοχές κολύμβησης πρέπει να βρίσκονται σε εξαιρετική επισκευή καθώς και σε κατάσταση λειτουργίας χωρίς κίνδυνο.

Προϊόντα ή/και χημικά που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία περιποίησης καθώς και στυλ πρέπει να συμμορφώνονται με όλες τις εφαρμοστέες τοπικές, καθορίζουν καθώς και ομοσπονδιακές κατευθυντήριες γραμμές, πολιτικές καθώς και κατευθυντήριες γραμμές καθώς και φιλικές προς τα κατοικίδια ζώα.

Οι μπανιέρες για τη κολύμβηση των σκύλων πρέπει να έχουν μια μη ολισθητή επιφάνεια πυθμένα.

Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να ρυθμίζεται σε ένα κατάλληλο επίπεδο για το κατοικίδιο ζώο καθώς και για φροντίδα πρέπει να ληφθεί υπόψη για να σταματήσει η δυσφορία ή ο τραυματισμός από υπερβολικά ζεστό ή ψυχρό νερό.

Πρέπει να υπάρχει μια μη ολισθητή επιφάνεια στο πάτωμα από κάθε μπανιέρα για groomers καθώς και στυλίστες.

Περιοχές καλλωπισμού εγκαταστάσεων

Η περιποίηση καθώς και τα τραπέζια ξήρανσης πρέπει να είναι ασφαλή, ισχυρά καθώς και σε μεγάλη κατάσταση λειτουργίας.

Οι κορυφές τραπεζιών για σκύλους πρέπει να είναι εξοπλισμένα με μια μη ολισθητή επιφάνεια που είναι απλή για να καθαριστεί.

Τα καλλωπιστικά όπλα, με τα οποία συγκρατείται το κατοικίδιο ζώο, πρέπει να είναι φιλικά προς τα κατοικίδια και να είναι ασφαλή.

Όλα τα άλλα προϊόντα, τα εργαλεία καθώς και οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για την απόδοση του έργου πρέπει να διατηρηθούν σε εξαιρετική κατάσταση λειτουργίας, καθώς και να χρησιμοποιούνται με ασφαλή, εμπειρογνωμοσύνης.

Οι περιορισμοί των κατοικίδιων ζώων πρέπει να είναι χωρίς κινδύνους καθώς και ανθρώπινες, καθώς και να συμμορφώνονται με τις παρούσες απαιτήσεις της μεθόδου για όλα τα κατοικίδια ζώα.

Η εγκατάσταση πρέπει να καθαριστεί όπως απαιτείται τόσο για το κατοικίδιο όσο και για την ανθρώπινη υγεία.

Τα κιβώτια, τα περιβλήματα, οι μπανιέρες καθώς και οι πίνακες θα καθαριστούν μεταξύ κάθε κατοικίδιου ζώου.

Στεγνωτήρια εγκαταστάσεων

Όλα τα στεγνωτήρια πρέπει να διατηρηθούν σωστά.

Οι στεγνωτήρες κλουβιών ή κουτιού πρέπει να χρησιμοποιηθούν με ασφαλή, καθώς και ανθρώπινο τρόπο. Όταν ξήρανση κλουβιών:
ένα. Το κατοικίδιο ζώο πρέπει να παρακολουθείται προσεκτικά καθώς και συχνά παρακολουθείται για να βεβαιωθεί ότι η ασφάλειά του καθώς και η άνεση.
σι. Εκτός από τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, μόνο ένα κατοικίδιο ζώο μπορεί να στεγαστεί ανά διαμέρισμα κλουβιών ξήρανσης.
ντο. Το περίβλημα πρέπει να ταιριάζει στο κατοικίδιο ζώο, επιτρέποντάς του να καθίσει, να σταθεί καθώς και να γυρίσει άνετα.

Γενικά πρότυπα εγκατάστασης

Μια πολύ πρώτων βοηθειών που θα προωθήσει τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα καθώς και όλο το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων πλυντηρίων ματιών καθώς και του εξοπλισμού, πρέπει να είναι στο χώρο του ξενοδοχείου.

Η εγκατάσταση πρέπει να είναι αεριζόμενη για την παροχή εξαιρετικής ποιότητας του αέρα.

Η θερμοκρασία του αέρα πρέπει να παρέχει την ασφάλεια, την υγεία και την ευεξία, καθώς και την άνεση όλων των εργαζομένων καθώς και όλων των κατοικίδιων ζώων.

Όταν τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα υπάρχουν, τουλάχιστον ένα άτομο που είναι εξοικειωμένο με το PET, οι πολύ πρώτες βοήθειες πρέπει να βρίσκονται στην εγκατάσταση.

Τα πρωτόκολλα δράσης έκτακτης ανάγκης πρέπει να είναι σε θέση για να εγγυηθούν όλα τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα εντός της εγκατάστασης να λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα πρέπει να προκύψει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Κάθε εγκατάσταση πρέπει να έχει το όνομα καθώς και να έρθει σε επαφή με πληροφορίες για έναν περιφερειακό κτηνίατρο έκτακτης ανάγκης εύκολα διαθέσιμο.

Τα προϊόντα καθαρισμού καθώς και οι συσκευές πρέπει να προσφέρονται εύκολα σε όλο το προσωπικό.

Η εγκατάσταση πρέπει να φέρει γενική καθώς και ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Η εγκατάσταση πρέπει να συμμορφώνεται με όλους τους τοπικούς, κρατικούς, καθώς και με ομοσπονδιακούς νόμους.

Η εγκατάσταση πρέπει να διατηρεί καθώς και να διατηρήσει αρχεία όλων των πελατών καθώς και τα αντίστοιχα κατοικίδια ζώα τους. Αυτά τα αρχεία πρέπει να περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση καθώς και τους αριθμούς τηλεφώνου του ιδιοκτήτη, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και την ημερομηνία που παρέχονται τέτοιες υπηρεσίες.

Τα αρχεία για κάθε κατοικίδιο ζώο πρέπει να διατηρούνται για ελάχιστη περίοδο ενός έτους από την ημερομηνία της υπηρεσίας.

Οι αναφορές εμφάνισης κατοικίδιων ζώων πρέπει να παραχθούν σε περίπτωση οποιουδήποτε τύπου εμφάνισης που εμφανίζεται καθώς και διατηρείται σε δεδομένα για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Η ακριβής ασφάλεια καθώς και τα αρχεία υγείας και ευεξίας για όλους τους εργαζόμενους πρέπει να διατηρηθούν σύμφωνα με το τοπικό, το κράτος, καθώς και τις ομοσπονδιακές απαιτήσεις.

Διαχείριση ζώων, διαχείριση καθώς και πρότυπα ασφαλείας

Γενικά πρότυπα εμπειρογνωμόνων

Όλα τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα πρέπει να αντιμετωπίζονται καθώς και να χειρίζονται με ασφάλεια, ανθρώπινα και συμπονετικά με οποιονδήποτε τρόπο.

Κανένα κατοικίδιο ζώο δεν πρέπει να παραμείνει χωρίς επίβλεψη ενώ βρίσκεται στο τραπέζι περιποίησης ή στη μπανιέρα.

Όλα τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα θα παρακολουθούνται προσεκτικά καθώς συχνά παρακολουθούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης.

Οι Groomers, καθώς και οι στυλίστες, πρέπει να βιώνουν στην απαλλαγή από τον κίνδυνο καθώς και στην υγιή διαχείριση των κατοικίδιων ζώων. Οι φοιτητές, οι εκπαιδευόμενοι ή οι μαθητευόμενοι που εργάζονται σε μια εγκατάσταση πρέπει να βρίσκονται υπό την επίβλεψη ενός Groomer ή στυλίστας κατοικίδιων ζώων.

Κατά το βούρτσισμα, το χτένισμα, το dematting, το μπάνιο, την τοπική προετοιμασία του δέρματος καθώς και το παλτό, το περιποίηση ή το στυλ του κατοικίδιου ζώου, όλα τα προϊόντα, τα εργαλεία καθώς και οι συσκευές πρέπει να προμηθεύουν για την ασφάλεια καθώς και την υγεία και εμείςLlness του κατοικίδιου ζώου.

Πρότυπα εργασίας

Όλοι οι Groomers, καθώς και οι στυλίστες πρέπει να συμμορφώνονται με τα αποδεκτά πρότυπα της αγοράς.

Οι φοιτητές, οι εκπαιδευόμενοι ή οι μαθητευόμενοι που εργάζονται σε μια εγκατάσταση πρέπει να βρίσκονται υπό την επίβλεψη ενός Groomer ή στυλίστας κατοικίδιων ζώων.

Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να συμπεριφέρονται με τρόπο που να προωθεί την ασφαλή, ανθρώπινη και φροντίδα διαχείρισης καθώς και τη διαχείριση των κατοικίδιων ζώων.

Τα προϊόντα, τα εργαλεία καθώς και οι συσκευές που χρησιμοποιούνται κατά την εκτέλεση της εργασίας πρέπει να είναι χωρίς κινδύνους καθώς και ανθρώπινες.

Η εγκατάσταση φροντίδας κατοικίδιων ζώων καθώς και το προσωπικό τους πρέπει να παρουσιάσουν μια καθαρή, τακτοποιημένη εμφάνιση.

Οι σταθμοί εργασίας πρέπει να καθαριστούν μεταξύ κάθε κατοικίδιου ζώου.

Όλοι οι Groomers, καθώς και οι στυλίστες πρέπει να έχουν εμπειρία στη διαχείριση χωρίς κινδύνους, καθώς και στη διαχείριση των οικογενειακών κατοικίδιων ζώων ώστε να περιλαμβάνουν:
ένα. την αποδοχή των ζώων, καθώς και την επιστροφή τους στους ιδιοκτήτες.
σι. Τεχνική χωρίς κινδύνους καθώς και ανθρώπινη τεχνική καθώς και τεχνικές ανάκτησης.
ντο. Τεχνικές χωρίς κινδύνους καθώς και ανθρώπινες τεχνικές διαχείρισης.
ρε. Χωρίς κινδύνους καθώς και ανθρώπινα χρησιμοποιούν τους περιορισμούς των κατοικίδιων ζώων.
μι. χωρίς κινδύνους καθώς και ανθρώπινη χορήγηση προβλημάτων συμπεριφοράς

Σχετικά με τους εμπειρογνώμονες Pet Groomers καθώς και Συμμαχικές Συμμαχίες

Οι εμπειρογνώμονες Pet Groomers καθώς και οι Stylists Alliance είναι μια ιστορική συνεργασία με την περιποίηση καθώς και τους επαγγελματίες του στυλ. Πρόκειται για μια προσπάθεια από τους Groomers για τους Groomers, τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων καθώς και την οικογένεια κατοικίδιων ζώων. Τα μέλη της Συμμαχίας περιλαμβάνουν τις τρεις μεγάλες εθνικές περιποίησης σκυλιών κατοικίδιων ζώων καθώς και ενώσεις στυλ, δύο μεγάλες εθνικές περιποίησης αιλουροειδών, καθώς και ενώσεις styling, ο κύριος καναδικός σύλλογος στυλ, μια σειρά από ομάδες Groomer, ένα εθνικό διαπιστευμένο σχολείο περιποίησης, συμμαχούν Οι εμπορικοί οργανισμοί, οι μεγάλοι έμποροι που προσφέρουν καλλωπισμό κατοικίδιων ζώων καθώς και παρόχους υπηρεσιών.

Η PPGSA ξεκίνησε με ικανοποίηση στο Superzoo 2014, καθώς και την επιθυμία να “βάλει τυπική αίσθηση σε χαρτί” που σχετίζεται με τις απαιτήσεις της φροντίδας που διδάσκονται σε ειδικούς groomers. Στόχος του είναι να εγγυηθεί την ομοιομορφία της περίθαλψης καθώς και των απαιτήσεων ασφαλείας που διδάσκονται από τους οργανισμούς μελών της Συμμαχίας με τα προγράμματα διαπίστευσης ή/και κατάρτισης, καθώς και για να βοηθήσουν στην ενημέρωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων σχετικά Λοιπόν ως στυλίστες.

Τα ιδρυτικά μέλη της PPGSA περιλαμβάνουν:

International Expert Groomers, Inc. www.ipgicmg.com

Διεθνής Εταιρεία Κοσφορτ Cosmetologists www.petstylist.com

Εθνικός Σύνδεσμος Groomers Dog Groomers της Αμερικής, Inc. www.nationaldoggroomers.com

Εθνικό Ινστιτούτο Groomers Ινστιτούτο Αμερικής www.nationalcatgroomers.com

Επαγγελματικός Σύνδεσμος Γυναικείων Γεωλεών της Αμερικής www.professionalcatgroomers.com

California Expert Pet Groomers Association, Inc. www.cppga.org

Σύνδεσμος ειδικών Groomers του New Jersey

Merryfield Institution of Pet Grooming www.merryfieldschool.com

Petco www.petco.com

Petsmart www.petsmart.com

Barkleigh Productions www.barkleigh.com

Η Αμερική Pet Registry, Inc. www.aprpets.org

Κοινό συμβουλευτικό συμβούλιο της αγοράς κατοικίδιων ζώων www.pijac.org

World Pet Association www.worldpetassociation.org

Σύνολο

45

Μερίδια

44

0

1

0

0

Διαφημίσεις