Ο Δρ. Johann Coetzee λαμβάνει το βραβείο Avma Avma Animal Welfare Award για τα επιτεύγματα στην αξιολόγηση του πόνου και τη διαχείριση του πόνου

Η Αμερικανική Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση (AVMA) έχει ονομάσει τον Δρ. Johann (Hans) F. Coetzee αποδέκτης του βραβείου του για την Welfare Animal. Ο Δρ Coetzee, ο οποίος έλαβε το βραβείο κατά τη διάρκεια της σύμβασης AVMA του 2017 στην Ινδιανάπολη, αναγνωρίστηκε για τη δέσμευσή του για την ευημερία των ζώων ζώων και τα επιτεύγματά του στην ανάπτυξη μοντέλων αξιολόγησης του πόνου και διαχείρισης του πόνου στη φροντίδα τους.

Δρ Johann (Hans) F. Coetzee

«Δρ. Το Coetzee είναι ένας από τους, αν όχι οι πιο σεβαστοί επαγγελματίες στον τομέα της διαχείρισης του πόνου σε βοοειδή και σε άλλα ζώα “, δήλωσε ο Δρ Tom Meyer, πρόεδρος της Avma. “Έχει επιφέρει μαζική αλλαγή στη βιομηχανία ζώων σχετικά με την ευαισθητοποίηση του πόνου και της ανησυχίας για τη διαχείριση των οδυνηρών διαδικασιών. Η έρευνά του και η ηγεσία του συνέβαλαν στη μετατροπή των στάσεων και των πρακτικών των κτηνιάτρων, των αγροτών και των επαγγελματιών των ζώων τροφίμων. Η δέσμευσή του για την ευημερία των ζώων των ζώων ταιριάζει μόνο με τη δέσμευσή του στην κοινότητα των κτηνιάτρων και των αγροτών που υπηρετεί.

“Συγχαίρω τον Δρ Coetzee για τη λήψη αυτού του καλά άξιζε βραβείο και τον ευχαριστώ για την ηγεσία, την υπηρεσία και τον απίστευτο αντίκτυπο που είχε στο κτηνιατρικό επάγγελμα”.

Ο Δρ Coetzee αναγνωρίζεται διεθνώς για το έργο του για την ανάπτυξη αντικειμενικών αξιολογήσεων του πόνου που βιώνουν τα ζώα των ζώων κατά τη διάρκεια των διαδικασιών διαχείρισης ρουτίνας. Έχει εξασφαλίσει περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση έρευνας από ομοσπονδιακές, μη κερδοσκοπικές και βιομηχανικές πηγές και οι γνώσεις του αναζητούνται από ακαδημαϊκούς ερευνητές και φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως.

Ο Δρ Coetzee έχει συγγράψει/συνυπάρχει 111 χειρόγραφα, επεξεργάστηκε δύο βιβλία και είναι συγγραφέας ή συνάδελφος οκτώ κεφαλαίων βιβλίων. Έχει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ για την ανακούφιση του πόνου και τη βελτίωση της απόδοσης κατά τη διάρκεια της αποδέσμευσης και του ευνουχισμού (U.S 8,791,105 B2) και δύο επιπλέον διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες επιτροπές και συμβούλια για την καλή διαβίωση των ζώων και υπήρξε ο αποδέκτης πολλών βραβείων της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένης Αριστείας της Αμερικανικής Ένωσης Βοήθων Βοηθητών (AABP) (AABP) και του βραβείου Zoetis για κτηνιατρική ερευνητική αριστεία του 2014.

Ο Δρ Coetzee κέρδισε το BVSC του στην κτηνιατρική από το Πανεπιστήμιο της Πρετόρια στη Νότιο Αφρική και το διδακτορικό του στην κτηνιατρική μικροβιολογία από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα. Διαθέτει επίσης διπλωμάτη από το Αμερικανικό Κολλέγιο Κτηνιατρικής Επιστημονικής Φαρμακολογίας, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ζωής και το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Επιστήμης, Δεοντολογίας και Νόμου. Ο Δρ Coetzee υπηρετεί επί του παρόντος ως καθηγητής και επικεφαλής του Τμήματος Ανατομίας και Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου του Κάνσας.