Σαμπουάν: Ένα ουράνιο τόξο επιλογών

από τον Teri DiMarino
2 Οκτωβρίου 2017
Ως επαγγελματίες, προσπαθούμε τακτικά να φέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας. Τουλάχιστον πρέπει να προσπαθούμε, καθώς συχνά είναι μια λεπτή γραμμή που μας χωρίζει από τον ανταγωνισμό μας.

Οι πελάτες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να βάλουν το δάχτυλό τους στο γιατί ο σκύλος κατοικίδιων ζώων τους βγαίνει από το σαλόνι ομορφιάς σας, καθώς και αισθάνεται πολύ καλύτερα από το σαλόνι ομορφιάς κάτω από το μπλοκ, ωστόσο το κάνει ακριβώς όπως και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζουν να επιστρέφουν.

Οι ευτυχείς πελάτες είναι κρίσιμοι, καθώς ανακάλυψα ότι ένα άτομο που θα κάνει ένα groomers τροποποίησης του πελάτη είναι όταν κάτι δεν είναι “αρκετά σωστό”. Όταν και πάλι, μπορεί να μην καταλάβουν ακριβώς γιατί ήταν δυσαρεστημένοι, ωστόσο, μπορεί να σας πουν ότι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων δεν έρχεται τόσο καθαρό όσο πριν ή απλά δεν αισθάνθηκε το ίδιο. Πάντα το χρησιμοποίησα ως βαρόμετρο ενός σαλονιού ομορφιάς που έχει πρόβλημα.

Ένα από τα πρώτα πράγματα αυτά τα φτερωτά αίθουσες ομορφιάς φαίνεται να μειώνουν όταν οι χρόνοι είναι άπαχοι είναι η υψηλή ποιότητα των σαμπουάν καθώς και τα κλιματιστικά που χρησιμοποιούν. Πιστεύω ότι αυτό επηρεάζει το ολοκληρωμένο προϊόν και, πιστέψτε με, παρατηρήστε τους πελάτες.
Διαφημίσεις

Τα σαμπουάν είναι το κύριο αναλώσιμο προϊόν στα σαλόνια μας. Υποδεικνύοντας ότι είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσουμε να συνεχίζουμε καθώς και πάλι, σε αντίθεση με ένα ζευγάρι ψαλίδια ή clippers. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σαμπουάν “με ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους”, καθώς και ένας αποτελεσματικός χώρος κολύμβησης πρέπει να είναι εφοδιασμένο με προϊόν για να συγχαρώ κάθε τύπο παλτό για να βελτιώσει αυτό που εννοούμε να κάνουμε με αυτό.

Τα περισσότερα σαλόνια ομορφιάς έχουν τον προτιμώμενο γενικό σκοπό τους, τον καθαρισμό σαμπουάν, καθώς και αυτό μπορεί να θεωρηθεί για το κρέας καθώς και για τις πατάτες της περιοχής κολύμβησης, ενώ η φαρμακευτική καθώς και η δομή που μεταβάλλονται είναι το σάλτσα. Τι γίνεται με την έρημο; Παρέχει το γεύμα (ή τη δουλειά) που ολοκληρώνει την αφή. Μιλώ για μερικά από αυτά τα προϊόντα που ενισχύουν το χρώμα που παρέχουν την εργασία σας ότι ο τελικός παράγοντας “wow”.

Παρατηρήστε ότι δεν ανέφερα “αλλαγή χρώματος” ή “βαφή”. Είπα, “Ενίσχυση του χρώματος”. Το καινοτόμο στυλ καθώς και η εφαρμογή χρώματος είναι διασκεδαστικό, ωστόσο δεν είναι στην ημερήσια διάταξη όλων. Θέλω να πάρω αυτό που έχω ήδη, καθώς το κάνω ένα βήμα καλύτερα. Θέλω τα μαύρα μου μαύρα, τα λευκά μου λευκά και να παρέχουν μια πρόσθετη διάσταση σε όλα τα άλλα χρώματα. Μπορείτε να ρωτήσετε ακριβώς πώς αυτό μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών ή λευκαντικών. Η απάντηση είναι στα μπουκάλια σαμπουάν σας καθώς και η κατανόησή σας για την κατάλληλη εφαρμογή της.

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά υψηλής ποιότητας χρωματικής βελτίωσης σαμπουάν καθώς και κλιματιστικά που μας προσφέρονται, ωστόσο πολλοί groomers δεν είναι τρελοί για τα αποτελέσματα που παίρνουν μαζί τους. Πρόκειται να ελέγξουμε γρήγορα πόσο κατάλληλη η εφαρμογή μπορεί, καθώς και θα τροποποιήσει το μυαλό σας. Ο τυπικός στιλίστας κατοικίδιων ζώων ψάχνει κανονικά για σαμπουάν που φωτίζουν ένα λευκό σκυλί. Περίοδος! Δεν θυμούνται για το μαύρο Pomeranian, του οποίου το παλτό έχει μια θαμπή, φθαρμένη εμφάνιση ή που ξεπλύνει να ψάχνει καφέ καφέ ή βερίκοκο poodle.

Είναι αλήθεια ότι τα λευκά παλτά είναι πολύ πιο εύκολο να πάρετε πιο λευκό από τα μαύρα παλτά μαύρα, ωστόσο υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε, όταν πάλι, δείξτε στον πελάτη ότι είστε “Super Groomer”. Η κατάλληλη χρήση των προϊόντων σας θα παράσχει τον λόγο για να επιστρέψει ο πελάτης, καθώς θα έχουν έναν σκληρό χρόνο να πάρουν τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα από άλλα σαλόνια … δηλαδή, εκτός αν το The Priting Beauty Parlor διαβάζει αυτή τη θέση ή έναν συμμετέχοντα στα σεμινάρια μου Bather/Brusher .

Πρώτον, ας δούμε τα ιδιωτικά μαλλιά. Τα μαλλιά παίρνουν εύκολα το πρώτο πράγμα που είναι διαθέσιμο σε επαφή με. Το καταλαβαίνουμε από τις διαδικασίες που χρησιμοποιεί ένας στυλίστας στα μαλλιά μας. Ας το πιστέψουμε από την άποψη ενός σκύλου Skunk. Το λιπαρό, σάπιο υγρό από αυτό το γοητευτικό κομμάτι του θηρίου έχει καταρρίψει το σκυλί κατοικίδιων ζώων, καθώς παίρνει στον άξονα των μαλλιών. Καταλαβαίνετε αυτό, καθώς κάθε φορά που το σκυλί κατοικίδιων ζώων μπαίνει στο σαλόνι ομορφιάς, καθώς τον βρέχετε, παίρνετε ένα whiff από skunk καθώς επανυδατάται στον άξονα των μαλλιών. Συνήθως, ο τυπικός groomer wits το σκυλί κατοικίδιων ζώων κάτω πριν εφαρμόσει οποιοδήποτε είδος σαμπουάν. Ο άξονας των μαλλιών γίνεται κορεσμένος με νερό, αφήνοντας χώρο για πολλά άλλα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αν η μόνη σας ανησυχία είναι ο καθαρισμός της εξωτερικής επιδερμίδας των μαλλιών. Ωστόσο, αν η επιθυμία σας είναι να έχετε αυτό το σκέλος της λάμψης των μαλλιών με μια ζωντάνια που δεν είχε όταν ξεκινήσατε, γιατί να μην επωφεληθείτε από αυτές τις υψηλές ιδιότητες, έχοντας το πρώτο πράγμα που χτυπά το παλτό αποτελείται από κάποιο είδος χρώματος ενισχυτής;

Μια ωραία, ακόμη και η εφαρμογή μιας αραιωμένης επιλογής του μαύρου χρώματος που βελτιώνει το σαμπουάν σε ένα ξηρό παλτό δεν θα τροποποιήσει το χρώμα του παλτό του Pom, ωστόσο θα του προσφέρει μια διάσταση που δεν είχε όταν ο ιδιοκτήτης το είδε τελευταία. Πολλά από τα «σκούρα» σαμπουάν αποτελούνται από το πλεονέκτημα των προστιθέμενων αντιοξειδωτικών. Είναι κανονικά οξείδωση που ενεργοποιεί το “dulling” του άξονα των μαλλιών. παρόμοιο με αυτό που συμβαίνειστην επιφάνεια του χρώματος σε ένα αυτοκίνητο. Και, βλέποντας ότι το υπόστρωμα πολλών από αυτά τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα μπορεί να είναι μάλλον πορώδες, παίρνει το χρώμα λίγο πιο έντονα, παρέχοντας έτσι ένα ωραίο, υγιές βάθος στο παλτό. Τα καφέ καθώς και τα κόκκινα παλτά μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, εφαρμόζοντας την επιλογή αραιωμένου σαμπουάν απευθείας στο ξηρό παλτό. Μπορούμε, ωστόσο, να πάρουμε αυτή τη μέθοδο διασκέδασης ένα βήμα παραπέρα.

Ενώ οι επιφανειοδραστικές ουσίες στα σαμπουάν μας γίνονται για να καθαρίσουν τον άξονα των μαλλιών του πετρελαίου καθώς και τη βρωμιά που κολλάει σε αυτό, οι επιφανειοδραστικές σε κλιματιστικά γίνονται για να βοηθήσουν να φέρουν τα συστατικά κλιματισμού του προϊόντος βαθιά στον άξονα των μαλλιών καθώς και να αντικαταστήσουν τι τι Απογυμνώσαμε με το σαμπουάν.

Γιατί να μην προσθέσετε κάποιο χρώμα στο κλιματιστικό, όπως και να έχετε πάρει επίσης; Δοκιμάστε να αναμειγνύετε ένα μέρος αραιωμένο μαλακτικό σε τρία μέρη αραιωμένο χρώμα βελτιώνοντας το σαμπουάν και ισχύει απευθείας στο ξηρό παλτό. Αφήστε για 5 έως 10 λεπτά. Ξεπλύνετε καθώς και επαναλάβετε με την ίδια ακριβώς λύση. Αυτό θα είναι εκτός από το να μαλακώσει μερικά παλτά, οπότε απλά καταλάβετε ότι καθώς και να αλλάξετε τον τύπο του κλιματιστικού που χρησιμοποιείτε. Αυτή η μέθοδος θα σας αφήσει με μια λεπτή τροποποίηση που θα απολαύσει ο ιδιοκτήτης.

Για μια πολύ πιο έντονη ενίσχυση, χρησιμοποιήστε καθώς και εφαρμόζετε συμπυκνώματα στον ίδιο ακριβώς τύπο, ένα συμπύκνωμα ενός μέρους συμπυκνωμένου σε τρία μέρη χρωματικά συμπύκνωμα σαμπουάν, καθώς και να τοποθετήσετε μόνο επαρκή νερό για να το βοηθήσει να ταξιδέψει στο σκυλί. Υπάρχουν επίσης βελτιωμένα χρώματα που προσφέρονται, καθώς και αυτό μπορούν να βοηθήσουν την επιφάνεια της εργασίας για εσάς.

Τα προϊόντα λεύκανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ωστόσο με λίγο περισσότερη φροντίδα. Θέλετε να αποτρέψετε να καταλήξετε με ένα μπλε σκυλί! Λάβετε υπόψη ότι πολλά σαμπουάν λεύκανσης δουλεύουν με οπτικά λαμπερούς που παίρνουν στον άξονα των μαλλιών καθώς και βοηθούν να δείχνουν το φως, επιτρέποντάς μας να δούμε είτε ένα μπλε είτε ένα πορφυρό χυτό στο παλτό. Το Purple -Whitening Shampoos αντισταθμίζει την κίτρινη χρώση, ωστόσο μπορεί να αφήσει ένα γκρίζο cast στο παλτό μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση. Από την άλλη πλευρά, τα προϊόντα Bluing βοηθούν να εξαλείψουν αυτό το γκρίζο cast, ωστόσο μπορεί να αφήσει μια κιτρινωπή κατασκευή μετά από λίγο. Αυτά τα υπολειπόμενα build -ups είναι φυσιολογικά, οπότε δεν θα φαίνεται να είναι ένα σοφό βήμα για να διατηρήσετε και τα δύο αυτά σαμπουάν στο χέρι; Εάν εναλλάσσετε το μπλε σαμπουάν σας με το μωβ σαμπουάν σας κάθε μήνα, θα αποτρέψετε αυτές τις συσσώρευση στους συνήθεις πελάτες σας, αφήνοντας το παλτό του κατοικίδιου ζώου “το πιο λευκό στην πόλη!”

Η δημιουργική χρήση αυτών των προϊόντων λεύκανσης μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβάσετε προσεκτικά τα σημεία από συγκεκριμένες περιοχές. Τα σημεία των ούρων ή του ρείθρου μπορούν να προκαλέσουν την εμφάνιση ενός λευκού σκύλου. Πιστέψτε για ένα λευκό, αρσενικό κοινό poodle. Μερικά από αυτά τα σκυλιά είναι τόσο μικρά στο σώμα που τακτικά ούρωνα στο πίσω μέρος των μπροστινών ποδιών τους.

Ενώ είναι δύσκολο να σταματήσετε αυτό να συμβεί, μπορείτε να γυρίσετε το σκυλί κατοικίδιων ζώων από το σαλόνι ομορφιάς σας που εμφανίζεται σαν ένα εκατομμύριο δολάρια με αυτή την εύκολη συνταγή peasy:

Πάρτε μια επιλογή ενός τμήματος χυμό λεμονιού αναμεμειγμένο με δύο μέρη συμπυκνωμένο σαμπουάν λεύκανσης, κατά προτίμηση ένα μωβ σαμπουάν.

Προσθέστε αρκετό νερό για να το χαλαρώσετε καθώς και να διευκολύνετε την εφαρμογή.

Εφαρμόστε στις αποχρωματισμένες περιοχές ενός παλτό καθώς και να το αφήσετε για 5-10 λεπτά.

Ξεπλύνετε τις περιοχές αυτές και έπειτα το σαμπουάν κανονικά με το ρουτίνα μείγμα αραιωμένου σαμπουάν.

Ο χυμός λεμονιού έχει μια εξαιρετικά μέτρια λεύκανση δράση, καθώς και τις αποχρωματισμένες περιοχές του παλτό θα είναι ορατά πιο λευκό. Αυτό βοηθά προσεκτικά να σηκώσει προσεκτικά τον αποχρωματισμό χωρίς να καταστρέφει υπερβολικά το παλτό. Ωστόσο, πρέπει επίσης να κάνετε την κατάσταση μετά από αυτή τη διαδικασία, καθώς ο χυμός λεμονιού μπορεί να κάνει το παλτό σε αυτές τις περιοχές πολύ πιο πορώδη, καθώς και ο αποχρωματισμός θα τεθεί ταχύτερα την επόμενη φορά.

Εργαστείτε για να απαλλαγείτε από την πηγή αποχρωματισμού με τον ιδιοκτήτη, έχοντας τους καθαρά με κάποιο άμυλο καλαμποκιού όταν ο σκύλος κατοικίδιων σκυλιών στον εαυτό του, καθώς και αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει το αποχρωματισμό από το ρύθμιση. Παρόμοια παρέχει στον ιδιοκτήτη μια άμεση ικανοποίηση ενός λευκού, μη πενιχρού παλτό, καθώς και να τους κάνει να κουνήσουν ένα καθαρό στο κατοικίδιο σκυλί τους κάθε τώρα, όπως και τότε.

Αποποίηση ευθυνών: Δεν το προτείνω αυτό, ή οποιοδήποτε είδος λεύκανσης ή τεχνικής ανύψωσης χρώματος, για χρήση γύρω από τα μάτια ή τα πρόσωπα των κατοικίδιων ζώων. Ποτέ δεν θέλω να πιθανώς ερεθισμό των ματιών στο σκυλί ενός πελάτη. Καταλαβαίνω ότι συνήθως μας ζητούν να λευκαρούμε τα πρόσωπα των σκύλων τους, ωστόσο εξακολουθώ να μειώνω, καθώς δεν θα το δείξω αυτό. Ασφάλεια πρώτα! Δεύτερον!

Όταν οι ιδιοκτήτες σηκώνουν τα σκυλιά τους, θα παρατηρήσουν “κάτι διαφορετικό”, ωστόσο, όπως ανέφερα, μπορεί να μην είναι σε θέση να βάλουν ένα δάχτυλο σε αυτό. Απλώς καταλαβαίνουν ότι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων φαίνεται πολύ καλύτερα να βγαίνει από την τοποθεσία σας από οπουδήποτε αλλού. Τι πρέπει να δηλώσω για αυτό; Ο αντικειμενικός ολοκληρωμένος! ✂

Σύνολο

10

Μερίδια

10

0

0

0

0

Διαφημίσεις