10 Finest Pet Dog Food for German Shepherd Puppies

Είναι μια εξαιρετικά εξέχουσα φυλή σκύλου. Τους αρέσουν πολλοί άνθρωποι με μία λέξη. Είναι όμορφα, πιστά, έξυπνα, καθώς και ενεργητικά. Τα γερμανικά κουτάβια βοσκών είναι ακόμη πιο αξιολάτρευτα. Το κρίσιμο μέρος είναι το σχέδιο διατροφής τους καθώς και η υψηλή ποιότητα των τροφίμων. Έτσι έχουμε συντάξει τα καλύτερα τροφή για κατοικίδια ζώα για τα γερμανικά κουτάβια βοσκών, ώστε να σας προσφέρουμε επισκόπηση.

Όταν μιλάμε για τροφή για κατοικίδια ζώα, είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη τα συστατικά. Είναι πολύ πιο σκληρό από ό, τι μπορεί να πιστέψετε να επιλέξετε το ιδανικό φαγητό για κατοικίδια ζώα για τα γερμανικά κουτάβια ποιμένα.

Οι Γερμανοί βοσκοί, ως κουτάβια, είναι συχνά ζωντανά καθώς και μικροί εμψυχωτές που ανακαλύπτουν ασυνήθιστα πράγματα στον κόσμο γύρω τους. Η φυλή είναι ευαίσθητη στην κοιλιακή οξύτητα καθώς και στις αλλεργίες του δέρματος.

Γερμανικά ποιμενικά κουτάβια τρόφιμα

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει ό, τι απαιτείτε να τροφοδοτήσετε κατάλληλα τον γερμανικό σας ποιμένα. Έχουμε συστάσεις ανεξάρτητα από την ηλικία που είναι ο γερμανικός σας ποιμένας, είτε πρόκειται για κουτάβι είτε για ένα παλαιότερο σκυλί. Απολαμβάνω!

Περίληψη των περιεχομένων απόκρυψη

Ποιες είναι οι θερμίδες στο καλύτερο φαγητό για κατοικίδια ζώα για το γερμανικό κουτάβι ποιμένα;

Βασιλικό Canin Γερμανικό Shepherd Dry Pet Dog Food

Purina Pro Plan Big Breed Dry Puppy Food

Μπλε Μπάφαλο Buffalo Big Breed High Protein Dry Pet Dog Food

Purina Pro Plan Dry Puppy Food

Orijen κουτάβι για μεγάλες φυλές

Ευεξία πυρήνα φυσικά σιτηρά ξηρά κουτάβι φαγητό

Φυσική ισορροπία ξηρό κουτάβι φαγητό

Ανοιχτό αγρόκτημα κουτάβι δωρεάν ξηρά τροφή για κατοικίδια ζώα

NULO κουτάβι τροφίμων σιτηρά δωρεάν ξηρά τρόφιμα

Τι θρεπτικά συστατικά χρειάζονται τα γερμανικά ποιμενικά κουτάβια;

Πώς μπορούν να βοηθήσουν τα τρόφιμα για κατοικίδια ζώα με τυπικά θέματα υγείας και ευεξίας στον γερμανικό βοσκό;

Ποια πιάτα είναι κατάλληλα για τους γερμανούς βοσκούς καθώς και για τα σκυλιά τους;

Απαιτώ να προμηθεύσω συμπληρώματα για τα κουτάβια μου;

Ποια είναι τα κορυφαία γερμανικά ποιμενικά τρόφιμα κουτάβι;

Εξετάστε αυτές τις πτυχές κατά την επιλογή των καλύτερων τροφίμων για κατοικίδια ζώα για γερμανικά ποιμενικά κουτάβια

Συχνές ερωτήσεις για το γερμανικό ποιμενικό φαγητό κουτάβι

Τελική ετυμηγορία

Ποιες είναι οι θερμίδες στο καλύτερο φαγητό για κατοικίδια ζώα για το γερμανικό κουτάβι ποιμένα;

Τα γερμανικά κουτάβια ποιμενών χρειάζονται ακριβή κλίμακα λίπους, πρωτεΐνης καθώς και φωσφόρου. Τα τρόφιμα κουτάβια πρέπει να έχουν μεταξύ 8 καθώς και 12 τοις εκατό λίπος, καθώς και 18% έως 22% πρωτεΐνες. Μια αναλογία 1/1 του φωσφόρου καθώς και το ασβέστιο πρέπει να διατηρείται στο μείγμα.

Γερμανικά ποιμενικά κουτάβια απαίτηση να τρώνε 500 θερμίδες πολύ περισσότερο κάθε μέρα καθώς μεγαλώνουν. Ένα κουτάβι πρέπει να παίρνει μεταξύ 1.500 έως 1.700 θερμίδων κάθε μέρα όταν είναι νεαρός ενήλικας. Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε συνταγές υψηλές σε πρωτεΐνες.

Τα σκυλιά μπορεί να είναι πολύ πιο επιρρεπή σε δυσπεψία καθώς και χαλαρά σκαμνί. Δεν πρέπει να παρέχεται ένα κουτάβι με μεγάλη φήμη, καθώς και πολύ ασβέστιο. Η δυσπλασία του ισχίου μπορεί να ενεργοποιηθεί από υπερβολική ασβέστιο σε νεαρά σκυλιά.

Κορυφαία τροφή για κατοικίδια ζώα

Βασιλικό Canin Γερμανικό Shepherd Dry Pet Dog Food

Το προϊόν αυτό παρήχθη αποκλειστικά για τα γερμανικά ποιμενικά κουτάβια. Φροντίζει τις ειδικές διατροφικές ανάγκες καθώς και τις ανάγκες υγείας και ευεξίας των γερμανικών κουταβιών βοσκών, κάτι που προκαλεί έκπληξη. Αυτό το προϊόν προτείνεται για σκύλους ηλικίας κάτω των 15 εβδομάδων με προβλήματα υγείας και ευεξίας.

Επίσης, αποτελείται από προβιοτικά για την καταπολέμηση των πεπτικών προβλημάτων. Τα προβιοτικά θα παρέχουν πλεονεκτική χλωρίδα στην εντερική οδό του σκύλου σας.

Για να σταματήσετε τα οστά καθώς και τα προβλήματα των αρθρώσεων, απαιτείτε να αποκτήσετε επαρκή ασβέστιο καθώς και φωσφόρο. Επίσης, αποτελείται από μια ποικιλία αντιοξειδωτικών που θα βοηθήσουν στη βελτίωση του ευάλωτου ανοσοποιητικού συστήματος του σκύλου σας.

Η επιχείρηση δημιούργησε την ειδική δομή του κροκέτου καθώς και το σχήμα. Τους έκαναν ιδιαίτερα για τα ευαίσθητα μούχλα του Γερμανικού Ποιμενικού, καθώς και για τα δόντια.

Επίσης, βοηθά το σκυλί κατοικίδιων ζώων να μασάει καλύτερα. Επίσης, αποτελούνται από ένα ειδικό μείγμα βιταμινών Ε καθώς και αντιοξειδωτικών. Θα βοηθήσει το ανοσοποιητικό σύστημα του σκύλου σας να αναπτυχθεί καθώς και να το κρατήσει υγιές.

Επίσης, αποτελείται από πολλές εξαιρετικά εύπεπτες ειδικές ίνες, καθώς και πρωτεΐνες. Αυτά θα βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι η υγιής πέψη θεωρώντας ότι αυτή η φυλή έχει συχνά χαμηλό σκαμνί.

Καθώς το κουτάβι σας γίνεται ένα μεγάλο σκυλί, τόσο η χονδροϊτίνη εκτός από τη γλυκοζαμίνη θα υποστηρίξει την κοινή όσο και την υγεία των οστών. Το Royal Canin ερευνά ειδικά τρόφιμα για οικογενειακά κατοικίδια ζώα που είναι πανέμορφα τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά είναι βέβαιο ότι θα είναι τα καλύτερα!

Ιδιότητες τροφίμων

Όμορφο πάχος
νόστιμο άρωμα
Αξιόλογη γεύση
Δίκαιη εξαρτήματα σε δίκαιη τιμή

Κατασκευασμένο ανεπαρκές

Αρνητικές αναφορές για ελκυστικότητα

Επιλαχών

Purina Pro Plan Big Breed Dry Puppy Food

Αν και το κουτάβι σας μπορεί να είναι εξαιρετικά μικρό, θα αναπτυχθεί γρήγορα. Μπορείτε να βοηθήσετε το κουτάβι σας να γίνει ισχυρότερο και πολύ πιο σημαντικό. Το Purina Proplan Puppy Big Breed με το Probiotic Canine Nutrient είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Παρέχει επίσης τα μεγάλα αιμοδοσία κουτάβια μια φανταστική αρχή στη ζωή παρέχοντας υγιεινή διατροφή. Επίσης, χρησιμοποιούν τα πουλερικά ως το κύριο συστατικό τους, με πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας.

Το κοτόπουλο προμηθεύει το απαραίτητο strUcture για τον προοδευτικό τρόπο ζωής του σκύλου σας. Αυτό το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά προϊόν είναι για σκύλους άνω των 50 λίβρες.

Η επιχείρηση επιλέγει πολύ προσεκτικά εξαρτήματα για τους διατροφικούς και πρακτικούς σκοπούς τους. Το DHA στα ιχθυλάδια είναι ιδανικό για το όραμα του σκύλου σας καθώς και για τον εγκέφαλο. Το δέρμα του σκύλου σας θα παραμείνει υγιές με βιταμίνη Α καθώς και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα.

Οι τραγανές κροκέτες καθώς και οι νόστιμες γεύσεις θα δελεάσουν το περίεργο σκυλί κατοικίδιων ζώων σας ενώ τρώνε. Παρέχει επίσης αντιοξειδωτικά που θα βοηθήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα του σκύλου σας να αναπτυχθεί.

Αυτό το μεγάλο στεγνό κομμάτι κουτάβι τροφίμων πρέπει να είναι μέρος του συνόλου του σκύλου σας καθώς και της ισορροπημένης διατροφής. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείξετε στο κατοικίδιο ζώο σας ότι ενδιαφέρεστε για την υγεία και την ευεξία του καθώς και την ευτυχία.

Πλεονεκτήματα

DHA από πλούσιο σε ωμέγα ιχθυέλαιο
Γευστική γεύση
Το πόδι-δίνει σημαντικά κτίρια-μπλοκ
Περιλαμβάνει online προβιοτικά

Κατασκευασμένο ανεπαρκές

Τα κακά σκυλιά υγείας και ευεξίας μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες.

Συνολικά, καλύτερα

Μπλε Μπάφαλο Buffalo Big Breed High Protein Dry Pet Dog Food

Το Blue Wilderness είναι ένα ξηρό, υγιές κουτάβι. Ένα σχέδιο διατροφής υψηλής πρωτεΐνης, χωρίς κόκκους είναι το καλύτερο πράγμα για το γερμανικό κουτάβι σας. Τα κύρια συστατικά είναι η τροφή των πουλερικών καθώς και η τροφή των ψαριών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πουλερικά χωρίς κόκαλα για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του σκύλου σας.

Οι πατάτες ζαχαρούχων προμηθεύουν την ενέργεια που ο σκύλος κατοικίδιων ζώων σας πρέπει να είναι ισχυρός. Τα βακκίνια, τα καρότα καθώς και τα βακκίνια αποτελούνται από αντιοξειδωτικά. Αυτά τα αντιοξειδωτικά μπορούν να βοηθήσουν το κατοικίδιο ζώο σας να καταπολεμήσει τις ασθένειες.

Η ανάλυση των τροφίμων με μπλε βουβάλου, η ανάλυση των κουταβιών της Buffalo Wilderness αποτελείται από 6% ακατέργαστες ίνες, 14% ακατέργαστο λίπος, 35% ακατέργαστη πρωτεΐνη, καθώς και 35% αργό πετρέλαιο. Αυτή είναι μια καταπληκτική επιλογή για το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας καθώς και για να προμηθεύει ό, τι χρειάζεται για να είναι υγιής.

Αυτά τα εκχυλίσματα αμινοξέων είναι γενικά κατασκευασμένα από κρέατα όπως πουλερικά καθώς και ψάρια χωρίς κόκαλα. Παρόλο που οι κροκέτες έχουν πολύ περισσότερο λίπος από ό, τι χρειάζεται το κατοικίδιο ζώο σας, εξακολουθούν να αποτελούνται από μεγάλα λίπη. Τα ωμέγα λιπαρά οξέα βοηθούν να διατηρούν τα μάτια του σκύλου σας υγιή και υγιή, εκτός από τη διατήρηση των παλτών τους υγιή.

Αυτά τα κομμάτια έχουν αναλογία 1,2: 1 ασβεστίου προς φωσφόρο, που συνιστά η ερευνητική μελέτη. Αυτό είναι ένα φανταστικό προϊόν για το γερμανικό κουτάβι σας.

Ιδιότητες τροφίμων

Με το 35% της ακατέργαστης πρωτεΐνης
Περιλαμβάνει την πλούσια σε πρωτεΐνες φόρμας χωρίς κόκκους
Ποτέ μην αποτελείται από πουλερικά, ανθρωπογενείς γεύσεις ή συντηρητικά
Συσκευασμένο με γνήσιο κοτόπουλο

Κατασκευασμένο ανεπαρκές

Μερικές αναφορές για τα οποία αποτελούνται από λιγότερα κομμάτια πηγής ζωής

Ξηρά τροφή για σκύλους κατοικίδιων ζώων

Purina Pro Plan Dry Puppy Food

Μια μεγάλη αρχή στη ζωή δεν είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα με μια φανταστική αρχή της ημέρας. Ένα νόστιμο, υγιεινό πρωινό μπορεί να βοηθήσει τα σώματα των κουταβιών να μεγαλώσουν!

Τα πουλερικά Purina Pro Focus, καθώς και η φόρμουλα ρύζι ξηρού κουταβιού, μπορεί να είναι μια φανταστική μέθοδος για να ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας. Είναι ως επί το πλείστον πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας, με τα πουλερικά να είναι το κύριο συστατικό. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα βοηθήσουν το κουτάβι σας να αναπτύξει υγιείς μυς. Αυτό θα επιτρέψει στο σκυλί κατοικίδιων ζώων σας να σε απευθείας και έναν ευχαριστημένο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Αυτή η συνταγή κουταβιών αποτελείται επίσης από Omega-Full Dha Oil, το οποίο βοηθά να καλλιεργήσει τα μάτια καθώς και τον εγκέφαλο. Παρόμοια βοηθά στην ανάπτυξη οστών καθώς και δόντια.

Αυτό το Premium Pet Dog Food θα κάνει το κατοικίδιο ζώο σας χαρούμενο. Μπορείτε να είστε συγκεκριμένοι που το κατοικίδιο ζώο σας παίρνει το 100% του συνόλου καθώς και την ισορροπημένη διατροφή.

Το σώμα του χρειάζεται αυτή τη διατροφή στα αρχικά στάδια της ανάκαμψης του. Προτείνουμε αυτή τη συνταγή τροφίμων Purina Proplan Focus Puppy για να σας δείξει σαν το σκυλί σας.

Ιδιότητες τροφίμων

Οι πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας αναπτύσσουν άπαχους μυς
Περιλαμβάνει βιταμίνη Α καθώς και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα
Περιελάμβανε πλούσιο σε ωμέγα ιχθυέλαιο καθώς και DHA
Ζωντανά προβιοτικά και αντιοξειδωτικά

Κατασκευασμένο ανεπαρκές

Η οσμή μπορεί να είναι δυσάρεστη για μερικά σκυλιά.

Ιδανικό για κουτάβια μεγάλων φυλών

Orijen κουτάβι για μεγάλες φυλές

Το Orijen Big Puppy Food βεβαιώνεται ότι το κατοικίδιο ζώο σας τροφοδοτεί τον ιδανικό τρόπο. Το Orijen Big Puppy Food είναι αφιερωμένο στην προμήθεια υψηλής ποιότητας, θρεπτικά τρόφιμα για το σκυλί σας. Τα σύγχρονα κουτάβια συνήθως εκτρέφονται σύμφωνα με την προγονική δομή τους. Ο Orien θεωρεί τότε τι πρέπει να φάει.

Είναι ασυνήθιστο να ανακαλύψουμε ότι αποτελείται από αυγά κλουβιών, δωρεάν ποικιλία γαλοπούλας, φρέσκο ​​κοτόπουλο, ολόκληρο άγριο ψάρι, καθώς και γαλοπούλα ελεύθερης βοσκής. Αυτή η πριμοδότηση τροφής για σκύλους κατοικίδιων ζώων είναι υψηλή σε πρωτεΐνες καθώς και βοηθά στην ανάπτυξη μυϊκής μάζας.

Επίσης, βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους, εκτός από την ελαχιστοποίηση της άρθρωσης και του οστού. Αυτό το σχέδιο διατροφής αποτελείται από το 75% της πρωτεΐνης από τα κρέατα των ζώων, το οποίο είναι μια σημαντική διαφορά για τη συνηθισμένη τροφή για κατοικίδια ζώα. Κάθε δάγκωμα είναι πλούσιο σε διατροφική αξία καθώς και γεύση.

Το Orijen Pet Food είναι αφιερωμένο στη διατροφή του σκύλου σας το καλύτερο φυσικό, θρεπτικό φαγητό. Το Origen είναι η μόνη επιχείρηση που προετοίμασε αυτό το πιάτο. Αυτό το νόστιμο γεύμα έγινε επίσης με φρέσκα περιφερειακά προϊόντα.

Οι άνθρωποι που συγκομίζουν, εμπιστεύονται, καθώς και κατανοούν τη γη, καθώς και φρέσκα ή ωμά τρόφιμα στις κουζίνες μας είναι μόνο μερικά από τα πολλά οφέλη. Orijen compleμε ολόκληρη τη φιλοσοφία εξόρυξης. Ο Orijen συμμορφώνεται επίσης με ολόκληρη την προσέγγιση εξόρυξης με όλα τα απαραίτητα ζωικά συστατικά για να δείξει τη διατροφή του άγριου ζώου.

Τα κανονικά τρόφιμα για κατοικίδια ζώα περιλαμβάνουν όργανα, χόνδρο καθώς και οστά εκτός από το κρέας, την ταπιόκα, τις πατάτες, καθώς και χωρίς γλουτένη. Αυτή η τροφή για κατοικίδια ζώα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες περιλαμβάνει φρέσκα, ακατέργαστα ζωικά συστατικά. Θα βεβαιωθεί ότι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων σας είναι ευτυχισμένος, υγιής, καθώς και επιτυχής.

Ιδιότητες τροφίμων

Ποιότητα πουλερικών καθώς και συστατικά ψαριών – 85%
Τα πρώτα 5 συστατικά είναι πάντα φρέσκα ή ωμά
Επικαλυμμένο με λυμβημένο με κατάψυξη ήπαρ
Φυσικές μέθοδοι για τη βελτίωση των γεύσεων καθώς και των γεύσεων

Κατασκευασμένο ανεπαρκές

Αρνητικές αξιολογήσεις για δαπανηρότητα

Καλύτερος κόκκος: Δωρεάν

Ευεξία πυρήνα φυσικά σιτηρά ξηρά κουτάβι φαγητό

Η επιχείρηση ευεξίας χρησιμοποιεί μια συνταγή ενηλίκων που είναι παρόμοια με αυτή για τα κουτάβια. Αυτή η φυσική συνταγή χωρίς γλουτένη αποτελείται από υγιή λίπη, πρωτεΐνες καθώς και καύσιμα, εκτός από τους υδατάνθρακες χωρίς κόκκους για δύναμη.

Αυτό το εντελώς φυσικό σκυλί για κατοικίδια ζώα είναι φτιαγμένη με πουλερικά καθώς και γαλοπούλα εκτός από φρούτα, λαχανικά, καθώς και σολομό. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα διασφαλίσουν ότι το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας είναι υγιής καθώς και ευτυχής. Περιλαμβάνει επίσης ένα μικρότερο cracker για να ταιριάζει με τα σκυλιά μικρών φυλών.

Είναι πλούσιο σε προβιοτικά, βιταμίνες, μέταλλα, καθώς και αντιοξειδωτικά. Επίσης, αποτελείται από ένα μείγμα λινάρι καθώς και ψάρια ωμέγα για το δέρμα καθώς και την υγεία του παλτό. Επίσης, αποτελείται από χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη καθώς και άλλα θρεπτικά συστατικά που προάγουν την άρθρωση καθώς και την υγεία των οστών.

Wellness Core Grain δωρεάν τροφές για κατοικίδια ζώα βασίζεται στην θρεπτική πεποίθηση ότι τα σκυλιά σαν ένα σχέδιο διατροφής αποτελούνται από κυρίως κρέας. Κάθε πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, χωρίς γλουτένη διατροφή θα προμηθεύει το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας με υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζει επίσης ότι δεν θα υπάρχουν καλαμπόκι ή σίτου-γλουτένη, σιτηρά, σόγια, ανθρωπογενείς συντηρητικές ή γεύση.

Για τη γνωστική ανάπτυξη, η απαίτηση για τα κουτάβια με μικρά φυλλάδια απαιτεί επιπλέον υποστήριξη, όπως το DHA. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να προμηθεύσετε ζωική πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας για τη φυσική ανάπτυξη του κουταβιού σας. Πρόκειται για ένα πλήρες, θρεπτικό, καθώς και φαγητό με βάση το κουτάβι που παρέχει στο κουτάβι σας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Ιδιότητες τροφίμων

Δεν υπάρχουν υποπροϊόντα κρέατος, πληρωτικά ή ανθρωπογενή συντηρητικά
Πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας και υγιεινικοί κόκκοι
Μέγιστη πρωτεΐνη καθώς και επίπεδα θερμίδων
Φυσικά, χωρίς κόκκους τροφής για κατοικίδια ζώα

Κατασκευασμένο ανεπαρκές

Είναι μάλλον ακριβό

Το καλύτερο φυσικό

Φυσική ισορροπία ξηρό κουτάβι φαγητό

Γιατί παρέχουμε ένα περιορισμένο σχέδιο διατροφής για τα σκυλιά μας; Μερικές φορές, δεν ανακαλύπτουμε τα ίδια σημαντικά στοιχεία στο φαγητό του σκύλου σας καθώς εκτελούμε από μόνοι μας. Το απλό φαγητό που περιέχει λιγότερα εξαρτήματα είναι πολύ καλύτερα για την υγεία του κουταβιού σας.

Όταν είναι απλή, φυσική ισορροπία L.I.D που περιορίστηκε από τα συστατικά δίαιτα περιλαμβάνει μια επιλογή τροφών για σκύλους κατοικίδιων ζώων. Αυτή η επιλογή θα βελτιώσει το μεγαλείο του σκύλου σας.

Δώστε στο κατοικίδιο ζώο σας το καλύτερο γεύμα με φυσική ισορροπία L.I.D. Ένα βασικό σχέδιο διατροφής της πάπιας καθώς και πατάτες. Η πάπια που ανέρχεται σε αγροκτήματα είναι το κύριο συστατικό σε αυτό το ξηρό κουτάβι.

Επίσης, αποτελείται από πατάτες, οι οποίες είναι μια εύπεπτη πηγή για τους υδατάνθρακες. Αυτό το προϊόν δημιουργείται ειδικά για μικρά σαγόνια. Αποτελείται από DHA από θαλάσσιες πηγές για την υποστήριξη της ανάπτυξης των νευρικών.

Αυτό το φαγητό ιδρύθηκε από μια ομάδα κτηνιάτρων που έχουν πιστοποιηθεί. Η ολοκληρωμένη εμπειρία τους πάνω από 125 χρόνια στην προμήθεια διατροφής, ποιότητας, καθώς και η γεύση για τις ανάγκες σας για σκύλους είναι αξεπέραστη. Κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα συστατικά σε όλο τον κόσμο.

Ιδιότητες τροφίμων

Εγγυημένη 100% εγγυημένη
Κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ με πολλά ακριβή στοιχεία του κόσμου
Διαθέτει αγροκτήματα που εκτρέφονται από αγροκτήματα ως συστατικό νούμερο 1
Σχέση ποιότητας και τιμής

Κατασκευασμένο ανεπαρκές

Μυρωδικό ζήτημα: Ορισμένες δυσμενείς αναφορές

Ανοιχτό αγρόκτημα κουτάβι δωρεάν ξηρά τροφή για κατοικίδια ζώα

Το Open Farm χρησιμοποιεί μόνο το χοιρινό και τα πουλερικά που έχουν λάβει άδεια από άτομα από παρακολούθηση οικιακών εκμεταλλεύσεων. Ο Ocean Smart επίσης έδωσε άδεια στον άγριο σολομό για να εξασφαλίσει ότι ο σκύλος κατοικίδιων ζώων σας μπορεί να αισθάνεται υπέροχος για το τι τρώει.

Αυτή η συνταγή ήταν επίσης γεμάτη με πρωτεΐνη φρέσκου κρέατος για την προώθηση της ανάπτυξης των μυών μάζας. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί επίσης βιταμίνες καθώς και πρεβιοτικές ίνες για να απορροφηθεί. Είναι ειδικά για να παρακινήσουν το υγιές παιχνίδι καθώς και την ανάπτυξη σκύλων.

Αντιμετωπίστε το γερμανικό κουτάβι σας με φρέσκες, τοπικές υπέροχες πατάτες, υπέροχες πατάτες, σμέουρα, καθώς και ρίζα με κιχώριο. Αυτό το φαγητό είναι επίσης δωρεάν από τα ανθρωπογενή χρώματα καθώς και τα συντηρητικά για να προμηθεύσει το κατοικίδιο ζώο σας με τα οφέλη για την υγεία και την ευεξία της φύσης.

Η φόρμουλα του Open Farm είναι η πρώτη πτυχή, αφού οι κυνόδοντες είναι φυσικά πεινασμένοι για το κρέας. Παράλειζαν επίσης το σιτάρι, το καλαμπόκι, τη σόγια, καθώς και τους κόκκους. Αυτό έγινε για την προώθηση κομψών superfoods όπως καρότα, κολοκύθα, μη-ΓΤΟ καρύδια, καθώς και ισορροπημένη διατροφή.

Προσφέρουν επίσης στους ιδιοκτήτες την ικανότητα να εξετάσουν τις αγορές τους καθώς και να κάνουν το SurΕ είναι διαφανή. Επίσης, επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να υπονοούν την προέλευση κάθε στοιχείου τοποθετώντας έναν αριθμό παρτίδας στην τσάντα. Τα τρόφιμα κατοικίδιων ζώων δεν πρέπει να είναι ένα μυστήριο.

Ιδιότητες τροφίμων

Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
100% ανιχνεύσιμα συστατικά
Κρέας από διαχειριζόμενες εκμεταλλεύσεις με υψηλό εισόδημα
Η επιχείρηση απαγόρευση μεταποιείται m