Το Winn Feline Foundation βραβεί τρεις ειδικές επιχορηγήσεις για την Felter Shelter Medicine

Winn Feline Foundation ανακοίνωσε πρόσφατα τρία νέα βραβεία επιχορήγησης για την έρευνα για την υγεία των αιλουροειδών. Η PetSmart Charities®, ο κορυφαίος χρηματοδότος της καλής ευημερίας των ζώων στη Βόρεια Αμερική, παρείχε χρηματοδότηση για αυτά τα ειδικά έργα μέσω επιχορήγησης στη Winn, δημιουργώντας μια νέα συνεργασία στην ιατρική καταφυγίου αιλουροειδών. Ο Winn απονέμει συνολικά 73.807 δολάρια για μελέτες που αξιολογούν ένα νέο προβιοτικό προστατευτικό γατάκια καταφυγίων από τη μολυσματική διάρροια, την κατανόηση της ανοσίας για την πρόληψη της αιλουροειδούς ή της παναλεοπενίας και την αξιολόγηση του Coronavirus της γάτας ως αιτία της ανώτερης αναπνευστικής νόσου στις γάτες Shellter.

Ο πρόεδρος του Winn, Glenn Olah, DVM, DABVP (Feline), σχολίασε: “Το Ίδρυμα Feline Winn είναι εκστατικό για να έχει αυτή τη νέα ευκαιρία χρηματοδότησης έρευνας. Αυτή η ευκαιρία επιτρέπει στον Winn να παρέχει υποστήριξη για πολύ πιο κρίσιμες μελέτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν σημαντικό όφελος για την υγεία των γάτας. Με βάση τα αποτελέσματα αυτής της ειδικής αναθεώρησης μαζί με τη μεγαλύτερη ετήσια χρηματοδότηση της ερευνητικής επιχορήγησης του Winn, το 2018 θα είναι ένα εξαιρετικό έτος για τις γάτες. Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά τις φιλανθρωπικές οργανώσεις της Petsmart για να συμβεί αυτή η ειδική κριτική. Η αποστολή του Winn για την προώθηση της υγείας των γάτας μέσω της έρευνας και της εκπαίδευσης ευθυγραμμίζεται καλά με την αποστολή τους να βρουν δια βίου, αγαπώντας σπίτια για όλα τα κατοικίδια ζώα. ”

Οι επιχορηγήσεις χορηγήθηκαν για τις ακόλουθες ερευνητικές μελέτες:

Προστατεύοντας τα γατάκια από τη μολυσματική διάρροια με ένα νέο δυνητικό προβιοτικό. (W18-002)

Κύριος ερευνητής: Jody Gookin, DVM, PhD, Dacvim. Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας. 25.000 $

Η μολυσματική διάρροια είναι μια κοινή αιτία θανάτου στα γατάκια καταφυγίων. Αυτή η μελέτη θα εξετάσει εάν ένα προβιοτικό που αποτελείται από ορισμένα προστατευτικά βακτήρια θα μειώσει τη συχνότητα της διάρροιας και του σχετικού θανάτου σε αυτά τα γατάκια.

Κατανόηση της ασυλίας για την εξασφάλιση των γάτων από το Distemper (Panleukopenia). (W18-006)

Κύριοι ερευνητές: Καθηγητές. Vanessa Barrs και Julia Beatty. Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, Αυστραλία. 24.500 $

Η αιλουροειδής ή ο παρβοϊός (Pankeukopenia) είναι μια συχνά θανατηφόρα ασθένεια με πρόσφατες εστίες. Η μελέτη αυτή θα εξετάσει τη φυσική αντίσταση και την αντίσταση στον εμβολιασμό σε αυτή τη νόσο σε καταφύγιο και τις γάτες που ανήκουν στο σχεδιασμό πολύ πιο αποτελεσματικών στρατηγικών πρόληψης.

Αξιολόγηση του Coronavirus της γάτας ως αιτία της ανώτερης αναπνευστικής νόσου σε γάτες καταφυγίων. (W18-007)

Κύριοι ερευνητές: Gary Whittaker, PhD και Elizabeth Berliner, DVM. Πανεπιστήμιο Cornell; 24.307 $

Η μελέτη αυτή θα εξετάσει την αξία του κορωνίου της γάτας ως αιτία της ανώτερης αναπνευστικής νόσου στις γάτες καταφυγίων και ο ρόλος που διαδραματίζει στην ανάπτυξη της θανατηφόρου νόσου, τη μολυσματική περιτονίτιδα των αιλουροειδών (FIP.)

Το Ίδρυμα Γελαπτών Winn είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει εγκατασταθεί καλά το 1968, που υποστηρίζει μελέτες για τη βελτίωση της υγείας των γάτας. Από το 1968, το Ίδρυμα Feline Winn χρηματοδότησε πολύ περισσότερα από 6,4 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνα για την υγεία για γάτες σε πολύ περισσότερα από 30 ιδρύματα εταίρων παγκοσμίως. Για επιπλέον πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.winnfelinefoundation.org.