Γρήγορη & απλά φυστικοβούτυρο σκυλί

Γρήγορη & απλά φυστικοβούτυρο σκύλο απολαύσεις

Τελευταία ενημέρωση στις 14 Οκτωβρίου 2021 από διαρροές κουταβιών 168 σχόλια

Χ

Κατοικίδια ζώα

0 δευτερόλεπτα 34 δευτερολέπτων

Ζω
00:00
00:34
00:34

Ψάχνετε για μια ωραία, εύκολη συνταγή θεραπείας σκύλου για να δοκιμάσετε; Αυτές οι γρήγορες και απλές λαϊκές λιχουδιές βουτύρου φυστικιών είναι μια προτιμώμενη δική μου. Είναι απλό να φτιάξουν, καθώς και να ψήνουν γρήγορα, καθώς και ένα πρόσθετο perk, θα κάνουν την οσμή της κουζίνας σας φοβερό. Εκτός από το γεγονός ότι ο σκύλος μου είναι οπαδός οτιδήποτε με φυστικοβούτυρο παίρνουν πάντα μια τεράστια σφραγίδα της έγκρισης από αυτήν.

Και αν ψάχνετε για πολύ πιο σπιτικές σκύλους, φροντίστε να επιθεωρήσετε την καταχώρισή μας με 25 συνταγές επεξεργασίας εύκολων σκύλων, όλα φτιαγμένα με 5 συστατικά ή λιγότερο.

Γρήγορη και απλή λαϊκή λιχουδιά με φυστικοβούτυρο

Συστατικά

2 φλιτζάνια αλεύρι

1/2 φλιτζάνι κρεμώδες φυστικοβούτυρο*

2 αυγα

1/4 φλιτζάνι νερό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο τύπο φυστικοβούτυρου, όπως χοντρό, ωστόσο, αν το κάνετε, πιθανότατα θα απαίτηση να προσθέσετε πολύ περισσότερο νερό στο μείγμα στην αγορά για να το κάνετε σε λειτουργική ζύμη.

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο σας σε 350 F.

Ανακατέψτε το αλεύρι σας, το φυστικοβούτυρο και τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ επάνω μέχρι να συνδυαστεί κάπως.

Προσθέστε λίγο νερό (περίπου μία κουταλιά της σούπας κάθε φορά) μέχρι το μείγμα να γίνει υγρό επαρκές για να κυκλοφορήσει ως ζύμη.

Ανατρέξτε στη ζύμη σας και κόψτε τα προτιμώμενα σχήματα σας με μερικούς κοπτήρες μπισκότων.

Τοποθετήστε τις απολαύσεις σας στο φύλλο ψησίματος και μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά. Για λίγο τραγάνισμα μου αρέσει να βγάζω το δικό μου όταν τα πυθμένα αρχίζουν να σκουραίνουν.

Εάν χρησιμοποιείτε κόπτες μπισκότων ρουτίνας, αυτή η συνταγή θα κάνει 36 απολαύσεις (κάνει 3 φύλλα ψησίματος αξίας απολαύσεων). Για την αποθήκευση αυτά μπορούν να διατηρηθούν στο ντουλάπι για μια εβδομάδα. Επειδή αυτή η συνταγή κάνει τόσο πολυάριθμες απολαύσεις, συνήθως κρατάω το μισό στο ντουλάπι καθώς και το πάγωμα του άλλου μισού για αργότερα.

Εάν δεν έχετε κανένα είδος κοπτήρων μπισκότων στο χέρι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι για να κόψετε κάποια διασκέδαση σχήματα ή μπορείτε να φτιάξετε μερικούς κοπτήρες μπισκότων DIY από τα δικά σας δοχεία σόδας.

Και αν δεν είστε οπαδός των χοντρών που αναζητούν απολαύσεις παραμένουν με κρεμώδες φυστικοβούτυρο για μια καλή γυαλισμένη εμφάνιση. Δεν έχω καμία ιδέα γιατί επέλεξα χοντρό βούτυρο φυστικοβούτυρο. Το μάθημα ανακάλυψε τον Jen, το μάθημα που έμαθε.

Το κάτω μέρος ενός γυαλιού πυροβόλησε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κόπτης μπισκότων για μικρές περιόδους κατάρτισης. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι ανθεκτικό πρώτα.

Δείξτε τους καλούς φίλους σας;

Απολαύστε τη δημιουργία σπιτικών σκύλων; Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει την καταχώρισή μας με 25 συνταγές επεξεργασίας εύκολων σκύλων.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

15 Συνταγές σκύλου της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

20 Κατεψυγμένες Συνταγές Αρχιτεκτονικής

5 αστεία βίντεο για τα σκυλιά που τρώνε